O Ninja είναι ο πρώτος streamer με 10 εκατομμύρια followers

Πόσα ρεκόρ θα κάνει ακόμα;

O streamer Tyler "Ninja" Blevins κατάφερε να κάνει ένα ακόμα μεγάλο κατόρθωμα, καθώς είναι ο πρώτος που έφτασε τους 10 εκατομμύρια followers στο Twitch. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter την Πέμπτη.

First streamer on twitch to ever hit 10 million followers! This milestone is seriously ridiculous and the one I am most proud of. I have been streaming for a very very long

time... and I cannot express how grateful I am to be in the position I am in.

Love you guys pic.twitter.com/6aqdAM4icw

Ninja (@Ninja) August 2, 2018

Ο Ninja, βέβαια, δεν είναι ξένος στα ρεκόρ του Twitch καθώς μαζί με τον Drake έφτασαν του 628 χιλιάδες viewers σε ένα stream τον Μάρτιο, ενώ κατάφερε να σπάσει το δικό του ρεκόρ ένα μήνα αργότερα.

Το Socialblade, ένα εργαλείο που καταγράφει δεδομένα για streamers και influencers, έδειξε πως ο Ninja είχε 555 χιλιάδες followers στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017, την ημέρα που η Epic κυκλοφόρησε το Battle Royale mode του Fortnite. Έκτοτε, η δημοτικότητά του έχει ανέβει κατακόρυφα, και δεν φαίνεται να σταματά σύντομα.

Το Fortnite έγινε διαθέσιμο σε συσκευές iOS τον Απρίλιο, και μέσα σε έναν μήνα έφτασε τα $25 εκατομμύρια σε in-app αγορές.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΈρευνα: 2.4 δισεκατομμύρια ώρες gaming παρακολούθησε ο κόσμος μέχρι τώραΤο Twitch παρουσιάζει νέες οδηγίες για την παρενόχληση και τον κώδικα ένδυσηςTo Twitch δίνει χείρα βοηθείας στις νέες streamer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα