O John Boyega στην παραγωγή νέας βρετανικής ταινίας τρόμου

Ο ηθοποιός, μέσω της Upper Room Productions, αναλαμβάνει την παραγωγή του "A Spriggan".

O John Boyega, o Finn από το "Star Wars: The Force Awakens", θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του "A Spriggan", της Βρετανικής ταινίας τρόμου-φαντασίας που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Keir Burrows ("Anti Matter") και θα συμμετέχει ως παραγωγός η Josephine Rose ("Slaughterhouse Rulez").

Το Deadline αναφέρει πως ο Boyega αναλαμβάνει την

εκτελεστική παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρείας του, Upper Room Productions, με την οποία συμμετείχε πρόσφατα και στην παραγωγή του "Pacific Rim: Uprising", σε συνεργασία με την Legendary Pictures.

Ο John Boyega ως Finn.

To "A Spriggan" ακολουθεί μια μητέρα που έγινε πρόσφατα χήρα, ενώ επιστρέφει στο απομονωμένο ξενοδοχείο του πατέρα της, όπου βρίσκει μια τρομακτική folklore παρουσία που στοιχειώνει την περιοχή. Στη βρετανική λαϊκή παράδοση, τα Spriggans θεωρούνταν ότι είναι πνεύματα που είχαν σχέση με τα Σκανδιναβικά trolls. Συχνά χαρακτηρίζονταν ως υπερβολικά άσχημοι, ευφυείς γέροι με μεγάλα παιδικά κεφάλια. Αν και μικρά, θεωρούνταν συχνά τα φαντάσματα των γιγάντων, με την ικανότητα να... φουσκώσουν σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος. Ο χαρακτήρας έχει γίνει αντικείμενο σειράς manga στην Ιαπωνία.

Ο Boyega, ο οποίος βρίσκεται στα μέσα των γυρισμάτων του "Star Wars IX" του J.J. Abrams, δήλωσε για το project: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδα του "A Spriggan". Στα projects μου ως παραγωγός, ψάχνω για κινηματογραφικές παραγωγές παγκόσμιας κληρονομιάς και βρήκα στην Josephine Rose, έναν ακόμα παραγωγό που μοιράζεται αυτό το δημιουργικό όραμα και τις ίδιες φιλοδοξίες στο εμπορικό κομμάτι. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Keir Burrows για να εξερευνήσουμε τα τέρατα της πραγματικής ζωής μέσα από έναν σκοτεινό, περίεργο και παραμυθένιο κόσμο... του Spriggan."

Είναι, μόλις, η δεύτερη ταινία που η Upper Room Productions του Boyega θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της. Το επιτελείο, εκτός από τους Boyega, Burrows και Rose, περιλαμβάνει τον βραβευμένο με δύο Όσκαρ, Neil Corbould, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με την εταιρεία του, Neil Corbould Special Effects, τα σπέσιαλ εφέ και τη δημιουργία των τερατωδών πλασμάτων της ταινίας. Ο Corbould είναι γνωστός για τη δουλειά του στα "Rogue One", "Gravity" και "Gladiator". Σχεδιαστής παραγωγής θα είναι η Amanda McArthur ("How To Build A Girl"), και Διευθυντής Φωτογραφίας θα είναι ο Gerry Vasbenter ("Anti Matter"), συχνός συνεργάτης του Keir Burrows.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος στην ταινία, καθώς τώρα γίνεται το casting. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις εξελίξεις.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece O John Boyega ονειρεύεται την live-action ταινία "Attack On Titan" Οι John Boyega και Daisy Ridley ραπάρουν για το Star Wars O Finn από το 'The Force Awakens' θέλει να δει ένα Story Mode στο Star Wars Battlefront

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα