Swamp Thing: Στους... βάλτους και ο Len Wiseman

Ο Wiseman θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή και τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου.

Ο Len Wiseman θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή και σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου του "Swamp Thing", της επερχόμενης σειράς του DC Universe, που θα βασίζεται στους χαρακτήρες των Len Wein και Bernie Wrightson. Έχει αποκτήσει διάφορες εκδοχές με τα χρόνια, σε διάφορα μέσα διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων: μίας σειράς το '90, κινούμενα

σχέδια αλλά και ταινία το 1982 από τον Wes Craven.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, τo project προέρχεται από την Atomic Monster του James Wan, σε συνεργασία με την Warner Bros. Television και θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στην υπηρεσία streaming της DC.

Ο Len Wiseman.

Για τον λόγο αυτό, ο Wiseman θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της σειράς και την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου, αφενός γιατί έχει υπογράψει συμφωνία με την WBTV ώστε να αναπτύσσει, παράγει και σκηνοθετεί διάφορα projects της και αφετέρου γιατί κάθε πιλοτικό επεισόδιο που έχει σκηνοθετήσει, έχει γίνει σειρά στο τέλος με μεγάλη επιτυχία, όπως τα "Hawaii Five – O", "Sleepy Hollow", "Lucifer" και "APB".

Το "Swamp Thing" θα επεκτείνει τη συνεργασία της Warner Bros. TV με τον Wiseman πέρα από την δουλειά του ως εκτελεστικός παραγωγός στο "Lucifer", το οποίο μεταφέρεται από το FOX στο Netflix.

Με σενάριο από τον Mark Verheiden και τον Gary Dauberman (IT), το "Swamp Thing" ακολουθεί την Abby Arcane, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της στην Χούμα της Λουιζιάνα με σκοπό να ερευνήσει έναν θανατηφόρο ιό που γεννήθηκε στους βάλτους, αναπτύσσει δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland - μόνο για τον χάσει ξαφνικά. Αλλά καθώς μυστήριες δυνάμεις φτάνουν στην Χουμά, με στόχο την εκμετάλλευση των μυστήριων ιδιοτήτων του βάλτου, η Abby ανακαλύπτει ότι ο βάλτος κρύβει μυστικιστικά στοιχεία, τρομακτικά και φανταστικά συγχρόνως - και ίσως ο πιθανός έρωτας της ζωής της να μην είναι νεκρός τελικά."

Οι Wan, Verheiden, Daubermna, Michael Clear και Wiseman θα απαρτίζουν την ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών της σειράς.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για το ποιοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν στη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλες τις εξελίξεις.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Τα βιβλία "The Witchlands" θα φέρουν τη μαγεία τους και στη μικρή οθόνη Επίσημη η πρεμιέρα της live-action σειράς "Titans" Το πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα