Συνεργάτης της Γκρανόβσκαϊα τελικά ο Τσεχ (photo)

Ο Πετρ Τσεχ επέστρεψε στην Τσέλσι με ένα ρόλο που μάλλον δεν είχε στο μυαλό του, όταν είχε ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις. Ο αγγλικός Τύπος τόνισε πως ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας προορίζονταν για τα πόστα του αθλητικού διευθυντή ή του τεχνικού διευθυντή, αλλά τελικά οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν πως ο Τσέχος θα είναι βοηθός της Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, η οποία είναι το δεξί χέρι του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Τσεχ θα έχει ρόλο… κριτικού της απόδοσης των “μπλε” σε όλα τα ματς, τα οποία θα τα παρακολουθεί από κοντά. Ο
Τσεχ θα εκφράζει την άποψή του για την εικόνα της ομάδας, τόσο στη διοίκηση, όσο και στον νέο τεχνικό της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Πάντως, ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην Τσέλσι, έστω και από αυτό το πόστο των περιορισμένων αρμοδιοτήτων. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: “Είναι τεράστια τιμή να μου δώσει την ευκαιρία η Τσέλσι να εργαστώ στο κλαμπ ξανά και να εξασφαλίσουμε πως θα έρθουν επιτυχίες για τον σύλλογο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια”.

Το σχετικό ποστάρισμα του Τσεχ:

I feel very privileged to have this opportunity to join @Chelseafc again and help create the best possible high level performance environment to continue the success the club has had over the past 15 years ... pic.twitter.com/FvcZc698mx

— Petr Cech (@PetrCech) 21 Ιουνίου 2019
Η σχετική ανακοίνωση της Τσέλσι:

.@PetrCech is our new Technical and Performance Advisor!

Welcome back, Big Pete!

Keywords
Τυχαία Θέματα