O Chris Hemsworth θα μεταμορφωθεί σε Hulk Hogan

Με τον Bradley Cooper στην παραγωγή.

O Chris Hemsworth θα υποδυθεί τον Hulk Hogan σε επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον διάσημο παλαιστή στο Netflix.

Σύμφωνα με το THR, ο Hemsworth θα παίξει τον Hogan στην ταινία,

της οποίας την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Todd Phillips, που αυτήν τη στιγμή δουλεύει στην ταινία "Joker" με τον Joaquin Phoenix. Ο Scott Silver, που βοήθησε στη συγγραφή του "Joker", θα γράψει το σενάριο.

H ταινία του Netflix θα επικεντρωθεί στην άνοδο του Hogan και θα θυμίζει ιστορία προέλευσης. Όπως γράφει το THR, το φιλμ δεν θα ασχοληθεί με πρόσφατα γεγονότα της ζωής του Hogan, όπως την αγωγή εναντίον του Gawker, ο οποίος είχε δημοσιεύσει ένα ερωτικό βίντεο του Hogan.

Ο Hogan ξεκίνησε ως παλαιστής στα τέλη του '70 και έγινε παγκοσμίως διάσημος το '80.

Ο Hemsworth είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Thor στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Φέτος, επίσης, θα τον δούμε στο "MIB: International" τον Ιούνιο.

Ο Phillips θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Bradley Cooper. Ο Michael Sugar, που κέρδισε Όσκαρ για την παραγωγή του "Spotlight" (2015), θα είναι κι αυτός παραγωγός στην ταινία. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ James Bοnd θα γίνει μάλλον πληρωμένος δολοφόνος στη νέα του ταινία του Todd FieldΤα αποτελέσματα των Βραβείων από το Σωματείο ΣεναριογράφωνΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/02-17/02

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα