O “Captain” της Novasports Running Team, Περικλής Ιακωβάκης, μας προσκαλεί στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»! (video)

Η Nova, σταθερός στρατηγικός συνεργάτης του M.E.Α.Σ Τρίτων Θεσ/κης, στηρίζει τον σύλλογο για 5η συνεχή χρονιά αναλαμβάνοντας το ρόλο του “Media Partner” ενόψει του 13ου Διεθνούς Μαραθώνιου Θεσ/κης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Έτσι, μία ακόμη φορά, δίνει τη δυνατότητα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας να αναδείξει τις αξίες της άθλησης αλλά και της κοινωνικής προσφοράς.

Δυναμικό
«παρών» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσει και η ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova, #NovasportsRunningTeam, με τον “Captain” της Περικλή Ιακωβάκη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, απευθύνει το δικό του κάλεσμα σε εκείνους που αγαπούν το τρέξιμo.

Ο μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, η Nova, στηρίζει το δρομικό κίνημα τόσο με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όσο και με τη συμμετοχή της Novasports Running Team που απαρτίζεται από εργαζόμενους, συνδρομητές και φίλους της Nova.

Συγκεκριμένα, ενόψει του 13ου Διεθνούς Μαραθώνιου Θεσ/κης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσα απ’ τα Καταστήματα Nova του Νομού Θεσ/κης έως τις 02/03. Η δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δες το video - κάλεσμα του Περικλή Ιακωβάκη!
Keywords
Τυχαία Θέματα