Nintendo Switch και Super Mario Maker 2 δείχνουν τα δόντια τους στην αγορά

Ο Bowser πρέπει να ναι χαρούμενος με αυτά τα νέα.

Το Nintendo Switch, μέχρι και τις μετρήσεις που έγιναν στις 30 Ιουνίου 2019, φαίνεται να έχει πουλήσει 36.87 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, με το Super Mario Maker 2 να μοιράζει 2.42 εκατομμύρια μονάδες, μόλις μέσα σε 3 μέρες.

Έχοντας αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της χρηματοοικονομική ενημέρωση

της Nintendo, μάθαμε ότι το Nintendo Switch πούλησε 2.13 μονάδες το τελευταίο τρίμηνο, μια αύξηση, ύψους 13.2% , σε ετήσια βάση.

Οι πωλήσεις software είδαν επίσης αύξηση, ύψους 22.62 εκατομμυρίων μονάδων, στην ίδια περίοδο, με το ποσοστό βελτίωσης να φτάνει τα 25.9%, συγκριτικά με πέρυσι.

Για χάριν σύγκρισης, το Playstation 4 κατάφερε να πουλήσει 3.2 εκατομμύρια μονάδες το προηγούμενο τρίμηνο, κάτι που το οδήγησε να φτάσει στο milestone των 100 εκατομμύρια αγορασμένων μονάδων παγκοσμίως.

Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό να είναι το γεγονός ότι το Super Mario Maker 2, που κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου 2019, πούλησε 2.42 εκατομμύρια κομμάτια, τις τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Το Super Mario Maker 2 ήταν παράλληλα το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις για τον Ιούνιο, ξεπερνώντας το Crash Team Racing: Nitro-Fueled και το Mortal Kombat 11.

Η Nintendo ενημέρωσε επίσης την λίστα με τους τίτλους που είχαν καλύτερες πωλήσεις στο Switch και την πρωτιά έχει το Mario Kart 8 Deluxe, με 17.8 μονάδες.

Στην λίστα ακολουθούν τα:

Super Mario Odyssey - 14.94 εκατομμύρια μονάδες

Super Smash Bros. Ultimate - 14.73 εκατομμύρια μονάδες

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 13.61 εκατομμύρια μονάδες

Pokemon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee! - 10.98 εκατομμύρια μονάδες

Splatoon 2 - 9.02 εκατομμύρια μονάδες

Super Mario Party - 4.10 εκατομμύρια μονάδες

Super Mario Bros. U Deluxe - 4.10 εκατομμύρια μονάδες

1-2-Switch - 3.01 εκατομμύρια μονάδες

Mario Tennis Aces - 2.75 εκατομμύρια μονάδες

Οι Digital πωλήσεις των τίτλων της κονσόλας, έχουν ανέβει κατά 65.3%, συγκριτικά με την ίδια χρονιά, πέρυσι, με τις συνολικές πωλήσεις να φτάνουν τα 281 εκατομμύρια δολάρια.

Τα λειτουργικά κέρδη, αυτήν την περίοδο, μειώθηκαν κατά 10.2% και στα 252 εκατομμύρια δολάρια, αν και τα net sales αυξήθηκαν κατά 2.14% στα 1.58 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η Nintendo, τέλος, υπολογίζει να πουλήσει περίπου 18 εκατομμύρια Nintendo Switch, μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους και ίσως σε αυτό, να βοηθήσει και το Nintendo Switch Lite.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η Nintendo σε δικαστική διαμάχη εξαιτίας του Joy-Con Αεροπορική μοίρασε δωρεάν Nintendo Switch στους επιβάτες πτήσης της Ανακοινώθηκε Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα