Nintendo Direct: Η Nintendo επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Yoshi's Crafted World

Και μας δείχνει περισσότερο gameplay.

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ο νεώτερος τίτλος της με κεντρικό ήρωα τον Yoshi θα έχει όνομα "Yoshi's Crafted World" και θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch την Άνοιξη του 2019.

Έχοντας ανακοινωθεί στην E3 2017, το "Yoshi's Crafted World" λαμβάνει χώρα σε έναν πολύ artistic και φτιαγμένο στο χέρι κόσμο, με

"αντικείμενα του νοικοκυριού, όπως κουτιά και χάρτινα ποτήρια".

Παράλληλα, είδαμε περισσότερο gameplay, που έδειξε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους ο ήρωας θα αλληλεπιδρά και θα κινείται στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ο Yoshi έχει την ικανότητα να κινηθεί μπροστά ή πίσω στα level, και να αλλάξει την οπτική για να περάσει τα challenges, να μαζέψει όλα τα collectibles και να φτάσει στον στόχο του.

Οι φίλοι σας μάλιστα θα μπορούν να σας βοηθήσουν στο co-op, ως ένας διαφορετικού χρώματος Yoshi.

Το Yoshi's Crafted World θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch την Άνοιξη του 2019.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Nintendo Direct: Έρχονται χειριστήρια τύπου NES στο Nintendo Switch Nintendo Switch NES Controller Reveal Trailer Nintendo Switch Online Features Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα