Η πόρτα της Ferrari θα είναι "πάντα ανοιχτή" για τον Σουμάχερ τζούνιορ

Όταν κάποιος ακούει το όνομα Μίκαελ Σουμάχερ, το μυαλό του πάει κατευθείαν στη Ferrari και το αντίστροφο φυσικά από τη στιγμή που ο Γερμανός πρώην οδηγός έχει συνδέσει το όνομά του με τη Ferrari, πανηγυρίζοντας τα πέντε από τα επτά πρωταθλήματα οδηγών της καριέρας του στην F1 με την ιταλική ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος, που το επώνυμο Σουμάχερ μετρά πολύ στο Μαρανέλο. Γεγονός εξαιρετικά σημαντικό
για την καριέρα του διαδόχου του Μίκαελ, τον 19χρονο Μικ Σουμάχερ.

Στις τελευταίες του δηλώσεις, ο επικεφαλής της "σκουντερία", Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, τόνισε ότι ο Μικ Σουμάχερ θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Ferrari, πόσο μάλλον όταν ο νεαρός Γερμανός συνεχίζει να δείχνει τις δυνατότητές του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3.
Βέβαια ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε ότι σημαντικότερο για τον νεαρό Σουμάχερ είναι να εξελιχθεί ως οδηγός, χωρίς να νιώθει πίεση λόγω του επωνύμου, που φέρει.

Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, ο μικρός Σουμάχερ επικράτησε και στους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν στο Νίρμπουργκρινγκ για λογαριασμό της Prema Theodore Racing και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον Ντάνιελ Τίκτουμ στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών, ενώ απομένουν δύο γύροι για το τέλος της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Μικ μπορεί να μην συμμετέχει σε κάποιο από τα προγράμματα νεαρών οδηγών ομάδων της Formula 1, αλλά ο Αριβαμπένε θεωρεί ότι εξαρτάται καθαρά από τον ίδιο και την οικογένειά του να αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν ή όχι μια θέση στη φημισμένη ακαδημία οδηγών της Ferrari, από την οποία αναδείχθηκε ο Γάλλος Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος το 2019 θα πάρει τη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν δίπλα στον Σεμπάστιαν Φέτελ στην ιταλική ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα