NBA: Οι Νετς και το «φονικό» δίδυμο Ντουράντ και Ίρβινγκ (pics+vids)

NBA: Οι Νετς και το «φονικό» δίδυμο Ντουράντ και Ίρβινγκ (pics+vids)npiliosΤετ, 12/30/2020 - 22:01

Το ΝΒΑ άρχισε πριν μερικές μέρες και οι κουβέντες για την έναρξη της κανονικής περιόδου και το πώς έχουν εμφανιστεί οι ομάδες έχουν ήδη πάρει… φωτιά.

Μία εξ’ αυτών και η πλέον συζητήσιμη για το πώς θα εμφανιζόταν και το πως βγήκε στο παρκέ ήταν οι Μπρούκλιν Νετς.

Ο κόσμος αδημονούσε να δει τι «κτίζεται» στην

μία εκ των δύο ομάδων της Νέας Υόρκης, αν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί οι Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ και αν ο Στιβ Νας είναι ο κατάλληλος για να «σηκώσει» το βάρος και να οδηγήσει τον οργανισμό στην κορυφή.

Εν τέλει το πρώτο δείγμα που πήραμε όλοι ήταν απρόσμενα… εκπληκτικό, με τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα.

«KD» η επιστροφή 

Στην πρεμιέρα των Νετς τα ξημερώματα 23 Δεκεμβρίου απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι παίκτες του Νας ήταν καταιγιστικοί και το δίδυμο των σταρ του απολαυστικό, οδηγώντας τον οργανισμό στη νίκη με 125-99.

Ο «πρώην» συμπαίκτης του Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντούραντ, μπορεί να είχε να παίξει μπάσκετ 18 μήνες, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειό του, όμως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ήταν σαν χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους φιλάθλους του αθλήματος ανά τον κόσμο.

Ο «KD» ήταν ο δεύτερος σκόρερ του παιχνιδιού, όμως αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων  ήταν η πλαστικότητα,  οι κινήσεις του και ο τρόπος που έβαζε την μπάλα στο καλάθι, τα οποία δεν έδειχναν παίκτη που είχε να φορέσει τα… ρούχα της δουλειάς για ενάμιση χρόνο.

Κάτι το οποίο επισημαίνει και ο Βινς Κάρτερ στην εκπομπή «Detail» του ESPN:

"One dribble. Pull up. Money. It's like a warm-up shot."@mrvincecarter15 breaks down KD in a new episode of Detail: https://t.co/F8iAO4iBiv pic.twitter.com/BlvcU9vQVl — NBA on ESPN (@ESPNNBA) December 28, 2020

 

Ίδια καταιγιστική παρουσία και στο δεύτερο ματς των Νετς ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον Ντουράντ να ανεβάζει λίγο ακόμα την απόδοσή του και να πετυχαίνει 29 πόντους στη νίκη με 132-95 επί των Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη, δείχνοντας για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πόσο έλειπε από τα παρκέ του ΝΒΑ η κλάση του. 

Φυσικά και δεν είναι όλα… ανθηρά στο Μπρούκλιν, με το τρίτο του παιχνίδι ναι μεν να είναι το ίδιο από πλευράς παραγωγικότητας, αλλά όχι και από ομαδικής άποψης καθώς ηττήθηκαν στη Σάρλοτ από τους Χόρνετς με 106-104.

Μάλιστα θα μπορούσε να σημειώσει και το καλάθι το οποίο ενδεχομένως να οδηγούσε και το ματς στην παράταση, όμως η προσπάθειά του δεν ήταν εύστοχη. Τέλος, η φάση που όλοι θα θυμούνται δεν είναι το άστοχο σουτ του αλλά το πόστερ του Ροζίερ πάνω του.

Terry Rozier. Ante Kevin Durant.

Keywords
Τυχαία Θέματα