NBA: Ντουράντ το…σήριαλ του καλοκαιριού

Από την στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν όπως είναι λογικό δημιουργήθηκε μια μεγάλη αναταραχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη με τα σενάρια και τις φήμες να είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη και πάρα πολλές ομάδες να κοιτάζουν στο ρόστερ τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό πακέτο ώστε να δελέασουν και τους Νετς αλλά και τον “ΚD”…κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο.

O Αμερικανός σούπερ σταρ μπορεί να αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Μπρούκλιν

αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν τετραετές και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό το συγκεκριμένο γεγονός έχει δημιουργήσει μια αρκετά ισχυρή δέσμευση με τους Νετς να χρειάζεται να ικανοποιηθούν με τα ανταλλάγματα που θα λάβουν ώστε να τον παραχωρήσουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι φήμες και τα σενάρια που υπήρξαν και θα υπάρξουν είναι πολλές με κάποιες από αυτές να μοιάζουν απίθανες. Ο πρώτος που δημιούργησε θόρυβο ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ ο οποίος έκανε μια ανάρτηση με τον ίδιο δίπλα στον Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Μπλέιζερς. Στην συνέχεια ο “ΚD” βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο να διασκεδάζει μαζί με τους Γκριν και Λάκομπ με την συγκεκριμένη εικόνα να δίνει ακόμα περισσότερη τροφή για…σκέψη με τους “πολεμιστές” εξάλλου να έχουν εκφράσει στο ενδιαφέρον για την επιστροφή του Ντουράντ. Ενώ μια ακόμα φήμη που υπήρξε ήταν αυτή των Λέικερς σε μια ακόμα περίπτωση κάτι παραπάνω από δύσκολη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Όπως έγραψα παραπάνω τα δεδομένα δεν είναι καθόλου απλά αφού οι Νετς θα χρειαστεί να ικανοποιηθούν πλήρως ώστε να συναινέσουν στην παραχώρηση του Ντουράντ με τέσσερις ομάδες να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και την…ικανότητα να δώσουν στο Μπρούκλιν τους παίκτες αλλά και τα draft picks που θα ζητήσουν.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το ότι ο Ντουράντ δεν θέλει να συνεχίσει στο Μπρούκλιν, Σανς και Μαϊάμι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους με τους Ράπτορς να ακολουθούν και τους Γουόριορς επίσης με τους τελευταίους να επιθυμούν πολύ την επιστροφή του “KD” κάτι που θα τους ισχυροποιούσε εμφανώς στην προσπάθεια παραμονής τους και πάλι στην κορυφή του ΝΒΑ. Όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο…θα τραβήξει αρκετά αλλά η τελική έκβαση του θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα