Mπαρτζώκας: «Θέλουμε την πρώτη θέση» (vid)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου την Πέμπτη (06/04, 20.00, ΝOVAPRIME) θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι, τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ώστε να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε.

Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ευρωλίγκα είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί.

Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για τέτοιου είδους πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όμως, ο Κώστας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mπαρτζώκας, Θέλουμε,Mpartzokas, theloume