Mπαρτζώκας: «Να ισοσκελίσουμε το «σκληρό» παιχνίδι της Ζαλγκίρις»

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε με πτήση-τσάρτερ στο Κάουνας για τον αυριανό (15/3, 20.00, ΝοvaPrime), εξ’ αναβολής αγώνα με την Ζαλγκίρις για την 19η αγωνιστική και ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπατζώκας μίλησε στον απεσταλμένο της NOVA, Δημήτρη Καρύδα για τις δυσκολίες της αναμέτρησης από την ουραγό, αλλά λίαν αξιόμαχη λιθουανική ομάδα. Δυο ημέρες πριν από την υποδοχή του Παναθηναϊκού,

στο ΣΕΦ (17/3), ο Ολυμπιακός που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, θέλει να μην επαναλάβει στο Κάουνας, το “παραπάτημα| του Βερολίνου στον άλλον εξ’ αναβολής αγώνα με την Άλμπα από την οποία ηττήθηκε με 90-75.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στην κάμερα της ΝΟVA:

«Έχουν νικήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με πολύ πειστικές εμφανίσεις, παίζουν πολύ “σκληρά” στην άμυνα, με μεγάλο κίνητρο και με αντίθετη νοοτροπία από την βαθμολογική θέση που έχουν. Όπως είχα πει πριν από λίγες ημέρες και πριν από τον εξ’ αναβολής αγώνα με την Άλμπα, αυτές οι ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο πρόκρισης, αλλά διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες, καλούς προπονητές και έχουν επιστρέψει παίκτες που ήταν τραυματίες, είναι αυταπόδεικτο ότι παίζουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η Ζαλγκίρις νίκησε τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, υπάρχει μέγεθος δυσκολίας του δικού μας παιχνιδιού. Η συγκυρία ότι μετά το Κάουνας παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι καλή. Προσπαθώ να πείσω τους πάντες στην ομάδα, ότι έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο από το προηγούμενο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ζαλγκίρις: «Από το βίντεο που είδαν οι παίκτες μας, κατάλαβαν ότι η Ζαλγκίρις παίζει πολύ δυνατή άμυνα, η επιστροφή του Λόβερν έχει κάνει πιο ορθολογικά τα πράγματα για το πώς παίζουν. Πρέπει να ματσάρουμε την φυσικότητα τους. Να παίξουμε το ίδιο δυνατά και όχι μόνο με το ταλέντο μας να πιστέψουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα