Mπάγερν Μ.: Ένα βήμα πιο κοντά στον νέο τεχνικό

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βινσέντ Κομπανί, ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία για να γίνει ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Ο γερμανικός σύλλογος στράφθηκε στον Βέλγο τεχνικό της Μπέρνλι, μετά από μια σειρά απορρίψεων στην αναζήτηση διαδόχου του Τόμας Τούχελ.

Ο Κομπανί φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο έως το 2027, με την Μπάγερν να καταβάλλει στην Μπέρνλι 10,2 εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση.

Η Μπάγερν είχε βάλει στο στόχαστρο τον προπονητή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, τον πρώην τεχνικό της Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος στο

τιμόνι της Γερμανίας, αλλά και τον ομοσπονδικό της Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ, μετά την απόφασή της να χωρίσει με τον Τούχελ, αλλά και οι τρεις απάντησαν αρνητικά.

Η Μπάγερν ήθελε να προσλάβει έναν γερμανόφωνο προπονητή και ο Κομπανί πληροί αυτή την προϋπόθεση, έχοντας παίξει στο Αμβούργο για δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο 38χρονος, έχει χτίσει μια αξιοπρεπή φήμη ως προπονητής κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Άντερλεχτ και την Μπέρνλι.

Ο Βέλγος, έγινε προπονητής της Άντερλεχτ το 2020 μετά από μια περίοδος ως παίκτης-προπονητής, προτού μετακομίσει στο Tερφ Μουρ. Πέρσι, οδήγησε την Μπέρνλι στον τίτλο της Τσάμπιονσιπ 2023, αλλά οι Κλάρετς υποβιβάστηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2023-24.

Keywords
Τυχαία Θέματα