Mόγιες: «Δεν πήρα τον Μαγκουάιρ γιατί είχε μεγάλα οπίσθια»!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αποκάλυψε τον...ανατομικό λόγο για τον οποίον δεν είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, είχε εντοπίσει τον Άγγλο μπακ το 2013 όταν έπαιζε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και είχε την ευκαιρία να τον αποκτήσει αντί 4 εκατ. λιρών, αλλά δεν το έκανε λόγω σωματότυπου αλλά και των πολλών λύσεων που είχε στο κέντρο της άμυνας.

«Ήξερα τους παίκτες των μικρότερων κατηγοριών και στην Έβερτον έκανα πολλές τέτοιες κινήσεις όπως ο Τιμ Κέιχιλ. Ο Μαγκουάιρ ήταν ένας άλλος που είχα εντοπίσει, τον είχα δει απέναντι στην Πρέστον και είχε παίξει πολύ καλά, αλλά ήταν πολύ μεγαλόσωμος για την ηλικία του και είχε μεγάλα οπίσθια. Σκεφτόμουν, Θεέ μου, πόσο μεγαλόσωμος θα γίνει, γιατί ήταν ένα νεαρό παιδί τότε. Για να είμαι δίκαιος, δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Αλλά όταν πήγα στη Γιουνάιτεντ είχαμε Βίντιτς, Έβανς, Κιν, Τζόουνς και Σμόλινγκ, οπότε το να πάρουμε άλλον έναν νεαρό σέντερ μπακ δεν ήταν τότε προτεραιότητά μας. Ο Μαγκουάιρ έπρεπε να κάνει το ταξίδι του και μερικές φορές οι παίκτες χρειάζεται να ταξιδέψουν πολύ για να φτάσουν σε έναν μεγάλο προορισμό. Αν τον παίρναμε τότε μπορεί να αποτύγχανε», δήλωσε ο Σκωτσέζος για τον νυν ακριβότερο αμυντικό του κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα