Mίλαν: Το λάθος που θέλει να αποφύγει ο Πιόλι με Νάπολι

Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Τρίτη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» τους «παρτενοπέι», στη ρεβάνς για τους προημιτελικούς του Champions League, έχοντας προβάδισμα μετά τη νίκη της στο Σαν Σίρο με 1-0.

Ωστόσο ο τεχνικός των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει την προσέγγισή της για να υπερασπιστεί το 1-0.

«Θα ήταν λάθος να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο να παίξουμε άμυνα για να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα εδώ, σίγουρα. Η Νάπολι

δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας στο Champions League εδώ και πολύ καιρό, πέτυχαν κατά μέσο όρο τρία ή τέσσερα γκολ στη διοργάνωση μέχρι στιγμής κόντρα σε ομάδες όπως οι Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ρέιντζερς και Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Έχουμε μόνο ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ως ομάδα και -νομίζω- να ελέγξουμε πολύ καλά την μπάλα όταν την έχουμε. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Και στα δύο ματς -και περιλαμβάνω το παιχνίδι πρωταθλήματος- και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και προκάλεσαν προβλήματα στον αντίπαλο, επομένως όποιος εκμεταλλευθεί περισσότερο τις ευκαιρίες θα περάσει. Η Νάπολι ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά από μας στο Σαν Σίρο, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αύριο».

Ο Πιόλι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα πλάνα του ούτε και λόγω της επιστροφής του Βίκτορ Οσιμέν στους Ναπολιτάνους μετά από τραυματισμό.

«Είναι ένας τόσο δυνατός, εντυπωσιακός και αποφασιστικός επιθετικός, επομένως λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά του, αλλά ταυτόχρονα έχουμε τον δικό μας τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν θα απομακρυνθούμε από αυτόν. Είδαμε με τα προηγούμενα ματς με τη Νάπολι ότι έχει μεγάλη σημασία το να ξέρεις τη στιγμή που θα επιβραδύνεις και θα επιταχύνεις και αυτό είναι ακόμη πιο κρίσιμο με έναν παίκτη όπως ο Οσιμέν».

Keywords
Τυχαία Θέματα