Mαρσέιγ: Το ρεκόρ που θα σπάσει κόντρα στην ΑΕΚ!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, στο αποψινό παιχνίδι για το Europa League, αναμένεται να δημιουργηθεί νέο ρεκόρ εισιτηρίων σε εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της ομάδας.

Οι ιθύνοντες της Μαρσέιγ, περιμένουν πάνω από 64.500 οπαδούς στο αποψινό παιχνίδι και αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα καταρριφθεί το ρεκόρ εισιτηρίων σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης για το «Βελοντρόμ», που δημιουργήθηκε πριν

από…τρεις εβδομάδες, στο παιχνίδι με την Μπράιτον (63.465 εισιτήρια).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ, τρέχει…τρελό ρεκόρ sold out στην έδρα της με 26 σερί παιχνίδια στα οποία έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένου και του κυριακάτικου ματς για το πρωτάθλημα κόντρα στη Λιόν!

Η διοίκηση της Μαρσέιγ, θέλοντας να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο, έχει αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική τα τελευταία χρόνια, με αρκετά χαμηλές τιμές εισιτηρίων, που αρχίζουν ακόμα και από τα 20 ευρώ σε ματς της Ligue 1.

Έτσι, έχοντας κατά μέσο όρο 63.068 εισιτήρια ανά αγώνα, η Μαρσέιγ έχει φέτος την έκτη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στην Ευρώπη.

Στο «Βελοντρόμ» θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ απόψε, που θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του γηπέδου της Μασσαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα