Ματσάρα στη Ρώμη, έλειψε μόνο ο νικητής (video)

H Ίντερ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την «αιώνια πόλη», μία αγωνιστική πριν επισκεφθεί το Τορίνο για να αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, η Ρόμα την κράτησε στο 2-2, σε ένα παιχνίδι που ήταν καθηλωτικό από πλευράς εξέλιξης, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γκολ του Κεϊτά στο 37’, με το οποίο η Ίντερ άνοιξε το σκορ, ήταν εν τέλει το ορεκτικό για ένα σπουδαίο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ουντέρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 51’, με μια βολίδα με το αριστερό την οποία ο Χαντάνοβιτς είδε… μονάχα στο ριπλέι.
Ο συνήθης ύποπτος, Ικάρντι, ξανάβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 15’ λεπτά αργότερα, ωστόσο η Ρόμα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπρόζοβιτς έδιωξε με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Κολάροφ που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι έγραψε στο 75’ το τελικό 2-2.

Ρόμα: Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς, Σαντόν (70' Κλάιφερτ), Ν' Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο (77' Περότι), Φλορέντσι, Ουντέρ (83' Παστόρε), Σικ.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (81' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο, Κεϊτά Μπαλντέ (63' Πολιτάνο), Πέρισιτς (81' Λαουτάρο Μαρτίνες), Ικάρντι.

Live Blog Ρόμα-Ίντερ
Keywords
Τυχαία Θέματα