Προβάδισμα για τον Πανιώνιο

Η μάχη στους χιονισμένους Ζωσιμάδες έδωσε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι του Άκη Μάντζιου βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά πήραν δίκαια την ισοπαλία 1-1!

Με καθυστέρηση δεκαπέντε λεπτών έγινε η σέντρα στο ματς καθώς οι άνθρωποι των γηπεδούχων προσπαθούσαν να βγάλουν ακόμη και λίγο πριν την έναρξη το χιόνι από τον αγωνιστικό χώρο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλά λάθη για τις δύο ομάδες που προσπαθούσαν να προσαρμοστούν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο! Όταν τα κατάφεραν ο Πανιώνιος
έμοιαζε αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις!

Κατάφερε να απειλήσει πρώτος αλλά δεν σκόραρε στο τετ-α-τετ του Κούρντι στο δωδέκατο λεπτό, μετά την συνεργασία με τον Οικονομίδη! Ο Κούρντι πλάσαρε αρκετά μέτρα άουτ! Στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ έκανε την πρώτη ευκαιρία του και άνοιξε το σκορ. Ο Κρίζμαν σκόραρε σε κενή εστία μετά την ασίστ του Γιάκου στο 13ο λεπτό. Για τον Κροάτη ήταν το πέμπτο γκολ στα τελευταία δέκα επίσημα ματς!

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε εννέα λεπτά αργότερα! Οι κυανέρυθροι και πάλι με καλή συνεργασία έβγαλαν τετ-α-τετ τον Τσιλούλη αλλά ο Μπουκουβάλας τον ανέτρεψε! Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ντουρμισάι και ισοφάρισε σε 1-1! Ο επιθετικός του Πανιωνίου έφτασε τα επτά γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Πέτυχε το τελευταίο γκολ του 2018 για τον Πανιώνιο και το πρώτο στο 2019... και τα δύο στο κύπελλο με πέναλτι!

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και ελάχιστες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έκαναν κάποια μακρινά σουτ αλλά ο Μανοΐλοβιτς δεν ενοχλήθηκε και το 1-1 παρέμεινε εύκολα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και απείλησε στο 47ο λεπτό! Ο Μανοΐλοβιτς απομάκρυνε ασταθέστατα σέντρα του Αποστολόπουλου αλλά οι παίκτες του ΠΑΣ δεν το εκμεταλλεύτηκαν! Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος γύρισε κάτω από την μεσαία γραμμή, πρόσεξε την άμυνα του και πήρε εύκολα το 1-1 και μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην οκτάδα του κυπέλλου!

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Λίλα, Νικολιάς (65' Νάουμετς), Γιάκος, Παμλίδης (77' Ξύδας), Κρίζμαν, Αθανασιάδης

Πανιώνιος : Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σίντι Αλί, Οικονομίδης (78' Μακρύλλος), Τσιλούλης (88' Μίκο), Ντουρμισάι
Keywords
Τυχαία Θέματα