Στην ΑΕΚ μέχρι το 2022 ο Λόπες (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 είναι και επίσημα από την Τρίτη το μεσημέρι ο Έλντερ Λόπες, με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου αμυντικού βρίσκονταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να κλείσει θετικά το deal ανάμεσα
στις δύο πλευρές.

Κάτι τέτοιο έγινε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο Λόπες να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από την Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ."
Keywords
Τυχαία Θέματα