Με Σλούκα 1-0 η Φενέρμπαχτσε (video)

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 82-73 την Μπασκόνια και έκανε το 1-0 στην σειρά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα που είχε 10 πόντους και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με τις 11 ασίστ που μοίρασε.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε με πολύ επιθετική άμυνα, έκλεψε μπάλε, οδήγησε την ομάδα του Μαρτίνεθ σε πολλά λάθη και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη με 21-10. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος με τον Σλούκα να μοιράζει την μια ασίστ μετά την άλλη και την διαφορά να φτάνει τους 20 πόντους, 43-23 λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (43-26).

Η αντίδραση της Μπασκόνια
ήρθε μετά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Βελτίωσε την άμυνά της, Τζάνινγκ και Σενγκέλια έδωσαν σκορ και η διαφορά έπεσε στους 10 πόντους, 60-50. Η Φενέρμπαχτσε με τον Γκούντουριτς ανέβασε την διαφορά στους 15 πόντους, 65-50, όμως Χουρέτας και Σενγκέλια την έκαναν μονοψήφια στα μισά της τελευταίας περιόδου, 71-63. Στο σημείο εκείνο, η καλή άμυνα της Φενέρμπαχτσε έκανε και πάλι την εμφάνισή της, Γουοναμέικερ και Νάναλι πέτυχαν δυο μεγάλα σουτ και τα πάντα τελείωσαν.

Πέραν του Σλούκα, ο Γουοναμέικερ είχε 16 πόντους και από 13 σημείωσαν οι Νάναλι και Βέσελι. Για την Μπασκόνια, ο Σενγκέλια είχε 16 πόντους και ο Βιλντόζα 12.

Στην Ούλκερ Σπορτς Αρένα βρέθηκε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για να παρακολουθήσει την πρώην του ομάδα, με την διοίκησε της Φενέρμπαχτσε να τον βραβεύει και το κοινό να τον αποθεώνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα