Γκέιμπριελ: «Φανταστικό το πώς πασάρει ο Καλάθης» (video)

Ο Κένι Γκέιμπριελ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη για την απόδοσή του στο πρώτο ματς Παναθηναϊκού - Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να συνεχίσουν έτσι στη σειρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Χρήστο Καούρη και Νικήτα Αυγουλή:

Για την συμβολή του στο πρώτο παιχνίδι: «Προσπάθησα να δώσω ενέργεια ερχόμενος από τον πάγκο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το εξαιρετικό ξεκίνημα μας βοήθησε στην συνέχεια να κρατήσουμε το προβάδισμα».

Για το τι θα κρατούσε από
το πρώτο ματς: «Την άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, κρατήσαμε την Ρεάλ στους 60-70 πόντους και αυτό ήταν πολύ καλό. Πάντα όταν παίζουμε καλή άμυνα κερδίζουμε ακόμα και πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Για το τι άλλο μπορεί να δείξει ο Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρω. Μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση και επιθετικότητα και αν το κάνουμε έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Για τον Καλάθη: «Αυτός ο τύπος! Είναι φανταστικό το πώς πασάρει, δεν φοβάται να κάνει λάθη, χθες έκανε μόνο δύο. Είχε αναλογία ασίστ λάθη 8:1 και αυτό ήταν πολύ καλό. Είναι από τους λιγότερο εγωιστές παίκτες με τους οποίους έχω αγωνιστεί, το μόνο που θέλει είναι να κάνουμε σουτ και να του δίνουμε αυτοπεποίθηση να κάνει τρελές πάσες, κάτι που κάνει συνεχώς».
Keywords
Τυχαία Θέματα