Σπουδαία νίκη για την Μπούντουτσνοστ (video)

Η Μπούντουτσνοστ, μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην έδρα της, κατάφερε να καταβάλει και την αντίσταση της Μπαρτσελόνα με σκορ 67-64.

Την τρίτη της φετινή νίκη πήρε η Μπουντούτσνοστ, που αυτή την φορά κέρδισε στην Μποντγκόριτσα την Μπαρτσελόνα με 67-64. Οι παίκτες του Τζίγκιτς προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν στα τελευταία δευτερόλεπτα, τελικά όμως, δεν τα κατάφεραν.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ και το στοιχείο που κυριαρχούσε στο ματς ήταν οι καλές άμυνες και των δύο ομάδων.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 31-33 και παρά του ότι η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλά στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν.

Στην τελική ευθεία του ματς περίπου τρία λεπτά πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι έχτισαν διαφορά πέντε πόντων, που βάση του ρυθμού του αγώνα, έδειχνε σημαντικό προβάδισμα (54-59).

Δυο τρίποντα του Γκόρντιτς όμως, έφεραν ξανά την Μπουντούτσνοστ στην διεκδίκηση της αναμέτρησης. Οι καλές άμυνες των Μαυροβούνιων ανέτρεψαν τα δεδομένα και το σκορ έγινε 64-59. Η Μπαρτσελόνα με τον Κούριτς που σε όλο το ματς είχε πνιγεί στην άμυνα του Τζάκσον, μείωσε σε 64-61. Ο Κλαρκ έδειξε να κλειδώνει το παιχνίδι με ένα εντυπωσιακό μπλοκ στον Ερτέλ, όμως, ο Γκόρντιτς από εκεί και πέρα τα έκανε όλα λάθος.

Έχασε την μπάλα στο κέντρο, έτρεξε πίσω και έκανε φάουλ στον Σίνγκλετον τη στιγμή που ο Αμερικάνος εκτελούσε για τρεις. Ευστόχησε και στις τρεις βολές (65-64). Ο Τζάκσον ευστόχησε σε δύο βολές και στην εκπνοή ο Χάνγκα αστόχησε σε σους τριών πόντων για να ισοφαρίσει.

Μπουντούτσνοστ (Τζίγκιτς): Τζάκσον 6, Σουάντ Σέχοβιτς 3(1), Ερλ Κλαρκ 12(1), Μπάροβιτς, Κότι Κλαρκ 9(1), Σεάντ Σέχοβιτς 2, Γκόρντιτς 12(2), Όμιτς 6, Πόποβιτς 6, Ντανίλο Νίκολιτς 11(2).
Μπαρτσελόνα (Πέσιτς): Σερεφέν 3, Πάνγκος 7(1), Σίνγκλετον 8(1), Χάνγκα 12(1), Μπλάζιτς, Ερτέλ 9(1), Οριόλα 4, Κούριτς 8(2), Κλαβέρ 3, Τόμιτς 10.
Keywords
Τυχαία Θέματα