Legends για πάντα! (pics)

Με αφορμή τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας, διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η φετινή χρονιά έχει και την ιδιαιτερότητα να συμβαδίζει με τις δράσεις των Champions 4 Life πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 οι οποίοι στηρίζουν και συμμετέχουν σε
αυτές τις δράσεις στο πλαίσιο των εορτασμών των 15 χρόνων από την κατάκτηση του EURO, οι οποίοι θα κορυφωθούν με το φιλικό "ανανβίωση του τελικού" απέναντι στην Πορτογαλία στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Καψής, ο Άγγελος Μπασινάς και ο Τραϊανός Δέλλας έτρεξαν μαζί με όλο τον κόσμο και έστειλαν το δικό του μήνυμα "τρέχοντας προς το μέλλον".

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχε στον αγώνα 1000 μέτρων παρέα με άτομα με ειδικές ανάγκες και αθλητές των Special Olympics. Τελειώνοντας περίμενε στον τερματισμό τον Μιχάλη Καψή ο οποίος έτρεξε στα 6 χλμ αλλά και τους Μπασινά και Δέλλα οι οποίοι έτρεξαν τα 10 χλμ. και έβαλαν τα γυαλιά στον Κατσουράνη ο οποίος δεν πίστευε ότι θα καταφέρουν να τερματίσουν σε λιγότερη από μία ώρα.

Ο Παπαδόπουλος περιμένει τους φίλους του με δύο μπουκαλάκια νερό να τους δροσίσει την ώρα που εκείνοι δικαιολογούνται για την αργοπορία τους λέγοντας πως άργησε να ξεκινήσει η σειρά τους από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Την ίδια ώρα κάπου ανήσυχος ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς φοβάται πως θα κατανάλωσαν πολλές δυνάμεις ενόψει του "τελικού" της 4ης Ιουλίου.

Την τελετή απονομής των μεταλλίων του αγώνα, συνόδευσε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, ενώ ακολούθησε η μεγάλη συναυλία της δημοφιλούς Ελληνίδας ερμηνεύτριας, Άλκηστης Πρωτοψάλτη, κλείνοντας εορταστικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του SNFestival (23-30 Ιουνίου).

Φέτος ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση οργανισμών που αφιερώνουν το έργο τους στην υποστήριξη, μέσω του αθλητισμού, ανθρώπων με αναπηρία. Οι οργανισμοί που θα ενισχυθούν μέσα από το φετινό SNF RUN είναι οι εξής: ΚΕΘΙΣ (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών), Π.Α.Σ.Κ.Α. (Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων), και, Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης ΠΕΡΠΑΤΩ. Με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμμετοχή των δρομέων, θα τριπλασιαστεί, μεγαλώνοντας το δώρο που θα λάβουν οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα που εκκινούσε από το Παναθηναϊκό Στάδιο συμμετείχαν περισσότεροι από 10300 δρομείς!
Keywords
Τυχαία Θέματα