La Liga : Τα στιγμιότυπα της 22ης αγωνιστικής (hls)

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 2-0
Μέσα σε ένα δίλεπτο “καθάρισε” η Μπαρτσελόνα την αξιόμαχη Κάντιθ στο “Καμπ Νου” με γκολ των Σέρχι Ρομπέρτο (43′) και Λεβαντόφσκι (45+1′) διατηρώντας τη διαφορά οκτώ πόντων από την Ρεάλ!


Δείτε εδώ τα hls :


Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
Δύσκολο όσο αναμένονταν το πέρασμα της “βασίλισσας” από την Παμπλόνα. Ο Ουρουγουανός Βαλβέρδε (78′) και ο Ασένσιο στις καθυστερήσεις τα γκολ

της Μαδριλένικης νίκης!
Δείτε εδώ τα hls :


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα 1-1
Έχασε την ευκαιρία η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν να αποσπαστεί στην 3η θέση της βαθμολογίας! Προηγήθηκε νωρίς με τον Οριαθάμπαλ (5′) αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από την Θέλτα και μάλιστα με αυτογκόλ του Λε Νορμάντ.

Δείτε εδώ τα hls :

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0
Με γκολ του Γκριεζμάν στο 73′ η Ατλέτικο νίκησε την ομάδα του Μπιλμπάο παραμένοντας σε τροχιά κορυφής στην La Liga

Δείτε εδώ τα hls :

Ρεάλ Μπέτις – Βαγιαδολίδ 2-1
Μετά από τέσσερις μήνες (!!) γεύθηκε τη χαρά της εντός έδρας νίκης η Μπέτις. Προηγήθηκε με τον Χουάνμι στο 2′. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30′ με τον Λαρίν αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι ο Κανάλες διαμόρφωσε το τελικό σκορ!
Δείτε εδώ τα hls :

Ράγιο Βαγιεκάνο – Σεβίλλη 1-1
Ισόπαλο έληξε το ματς στη Μαδρίτη όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας προηγήθηκε με τον Σούσο και στο 65′ ο Λετζιέν διαμόρφωσε το τελικό σκορ
Δείτε εδώ τα hls :

Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ 4-2

Αποτελεσματική ήτν η Μαγιόρκα στη νίκη επί της νευρικής, τελευταία, Βιγιαρεάλ!
Τα γκολ των γηπεδούχων οι Καντεβέρε (20′), Ντάνι Ροντρίγκες (45′, 56′) και Μουρίκι (63′) και για το “κίτρινο υποβρύχιο” ο Λουίς Μοράλες (43′) και Τσουκβέϊζε (50′)
Δείτε εδώ τα hls :

Χιρόνα – Αλμερία 6-2
Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε Χιρόνα με το επιβλητικό σκορ κόντρα στην Αλμερία. Τα γκολ των Καταλανών οι Καστεγιάνος (8′), Τσιγκάνκοφ (34′) Ρικέλμε (36′), Χάβι Χερνάντες (43′), Μαρτίν (77′) και Στουάνι (79′) και για τους Ανδαλουσιάνους μείωσε ο Ραμαντάνι (66′) και Τουρέ στο 81′
Δείτε εδώ τα hls :

Έλτσε – Εσπανιόλ 0-1
Όλο και πιο κοντά στο “μοιραίο” οδεύει η ουραγός Έλτσε που έχασε και από την Εσπανιόλ εντός έδρας. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Νταρντέρ στις καθυστερήσεις του ματς!
Δείτε εδώ τα hls :

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει απόψε στο Χετάφε όπου η ομάδα της Καστίλλης υποδέχεται τη Βαλένθια

Keywords
Τυχαία Θέματα