Λουτσέσκου: “Νικήσαμε, αλλά είναι… ντροπή”

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός, δήλωσε: “Παίξαμε με το πνεύμα του νικητή, παλέψαμε, είχαμε σωστές αντιδράσεις, είμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό σημαίνει… νίκη. Όμως δεν μπορώ να χαρώ τόσο πολύ τη νίκη, γιατί σε πολλές περιπτώσεις η ΑΕΚ χάρη στις αποφάσεις του διαιτητή μπήκε στην περιοχή μας. Μια επιθετική ομάδα που δεν της δόθηκαν φάουλ, θα έπρεπε να παίζει νωρίς με παίκτη λιγότερο. Η ΑΕΚ μας πίεσε αλλά ο διαιτητής δεν σφύριζε.

Αυτά πρέπει να τα δει η διοργανώτρια αρχή. Η ΑΕΚ είναι μια καταπληκτική ομάδα, με θαυμάσιο προπονητή, αλλά φανταστείτε τη αντιμετώπιση θα είχαμε μέσα στην έδρα τους. Θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα”.
Αναφορικά με την ενέργεια του Κωνσταντέλια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου, είπε: “Είναι ένας θαυμάσιος ποδοσφαιριστής, αλλά όλη η ομάδα μας ήταν καλή, καθώς προσπέρασε το σοκ από τις διαιτητικές αποφάσεις” και κατέληξε λέγοντας: “Δεν ελπίζω τίποτα, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να τελιώσουν όλα όσα βλέπουμε εντός των γηπέδων από τους διαιτητές”.

Keywords
Τυχαία Θέματα