Σφράγισε την πρόκριση με Σαραμαντά

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Πανιώνιος. Με πέναλτι του Ντουρμισάι και καταπληκτικό γκολ του Σαραμαντά, η ομάδα του Μάντζιου νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ και με το 1-1 του πρώτου αγώνα στα Γιάννινα, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ντεμπούτο Μάνου με τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη,
με δεδομένο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς (1-1). Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Πετράκη μπήκε δυνατά και απείλησε με τον Μάνο το 5’ και όταν ο Πανιώνιος ισορρόπησε το ματς, ο Μάντζιος είδε τους παίκτες του να απειλούν με τον Ντουρμισάι (η καλύτερη στιγμή, το δοκάρι στο 23’).

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντουρμισάι (χέρι του Ευαγγέλου) στο 52’ και ουσιαστικά κράτησε το υπέρ του προβάδισμα και την πρόκριση μέχρι το τέλος, αφού ο ΠΑΣ, παρά τις αλλαγές του Πετράκη με Κρίζμαν και Παμλίδη για πιο επιθετικό σχήμα, δεν απείλησε. Το 2-0 έγινε στο 73’ με ωραία προσπάθεια του Σαραμαντά. Ήταν το πρώτο γκολ στην καριέρα του σε 176 ματς στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Μανοΐλοβιτς στην εστία, Σαραμαντάς δεξί μπακ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες κεντρικοί αμυντικοί, Παπαγεωργίου αριστερό μπακ, Κεϊτά, Κόρμπος (86' Μπανανά) αμυντικά χαφ, Μανθάτης, Τσιλούλης (Καμαρά 69’), Κούρντι τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντουρμισάι (90' Οικονομίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Ν. Μιχαήλ στην εστία, Αλ. Μιχαήλ, Ευαγγέλου, Σκόνδρας η τριάδα στην άμυνα, Τσικάρσκι (Σεργκελασβίλι 68’), Κάστρο, Βιδάλ (Παμλίδης 73’), Αποστολόπουλος και Ξύδας πεντάδα στα χαφ, Αθανασιάδης, Μάνος στην επίθεση με τον Δημήτρη Μάνο (65’ Κρίζμαν) βασικό για πρώτη φορά στην ομάδα του Πετράκη
Keywords
Τυχαία Θέματα