Συγκίνηση στο αντίο του Παπαδόπουλου

Ήταν μια περίεργη μέρα στο ΒΑΚ καθώς ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο μέχρι χθες προπονητής του ΟΦΗ, συνοδευόμενος από τον Ηλία Πουρσανίδη, τον Παύλο Αδάμο και τον Άντζελο Παλυβό, μετέβη στο προπονητικό κέντρο για να χαιρετίσει τους παίκτες του.

Επικράτησε κλίμα συγκίνησης από όλους. Χαρακτηριστικά άλλωστε ήταν τα λόγια του Ηλία Πουρσανίδη ο οποίος είπε: "Είναι για όλους δύσκολες μέρες. Πρέπει να πρσπαθήσω να ξεχωρίσω το συναίσθημα, γιατί ο Νίκος δεν είναι ένας απλός προπονητής που πέρασε από τον ΟΦΗ.
Είναι κάτι περισσότερο. Όλοι γνωρίζετε τι έχει γίνει. Έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους σας από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός και αναγνώριση για όσα έχει πετύχει ο Νίκος όλο αυτό τον καιρό στον ΟΦΗ.Αυτό αναγνωρίζεται, είναι καταγεγγραμένο. Ο ΟΦΗ θα τον τιμά πάντα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε."

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: "Ξέρω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Με τους περισσότερους ήμασταν μαζί δύο χρόνια, με άλλους λιγότερο. Αυτό που θα ήθελα να σας ευχηθώ είναι πάνω απ' όλα να έχετε υγεία που είναι πολύ σημαντική και στη ζωή μας και στο ποδόσφαιρο. Να συνεχίσετε να είστε προσηλωμένοι σ' αυτό που αγαπάτε και σ' αυτό που κάνετε. Σας έχω πει πολλές φορές ότι έχετε κάνει το χόμπι σας επάγγελμα, γι' αυτό και πρέπει να το χαίρεστε και να βοηθήσε την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαι κάπου και θα σας παρακολουθώ και πάντα θα είμαι μαζί σας."

Στη συνέχεια είχε σύντομη συνομιλία με όλους τους παίκτες, ανέβηκε να χαιρετίσει τους υπαλλήλους της ομάδας και συγκινημένος έφυγε από το ΒΑΚ.
Keywords
Αναζητήσεις
καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου κόρη από το ευτυχισμένοι μαζί
Τυχαία Θέματα