KeyForge: Το νέο παιχνίδι από τον δημιουργό του Magic: The Gathering - Gen Con 2018

Με δισεκατομμύρια διαφορετικών decks.

Κατά την διάρκεια του Gen Con 2018, η Fantasy Flight Games αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι καρτών, ονόματι Keyforge, από τον δημιουργό του Magic: The Gathering, Richard Garfield.

Παρομοίως με το MtG, το Keyforge είναι ένα 1v1 ανταγωνιστικό παιχνίδι καρτών, το οποίος όμως αντί να χρησιμοποιεί το format του "Trading Card Game" (TCG) που φτιάχνει decks

με κάρτες τυχαίων booster packs, ή το format του "Living Card Game" (LCG) που αγοράζεις όλες τις κάρτες σου με την μία με expansions να κυκλοφορούν αργότερα, θα ακολουθεί ένα τελείως νέο στυλ, το "Unique Deck Game".

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα αγοράζει ένα έτοιμο 36αρι deck που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός καρτών του παιχνιδιού. Δεν θα υπάρχει κανένα άλλο τέτοιο deck πουθενά στον κόσμο και δεν μπορεί να τροποποιηθεί με κανέναν τρόπο, έχοντας μάλιστα το δικό του μοναδικό card back για να ξεχωρίζουν οι κάρτες του.

To Keyforge αποτελείται από επτά Οίκους (Houses), με τον καθένα να έχει δικές του κάρτες και στυλ παιξίματος. Το κάθε deck είναι φτιαγμένο από έναν τυχαίο συνδυασμό τριών Οίκων και δεν θα γνωρίζει κανείς τι είδος deck αγοράζεις, πριν το ανοίξεις.

Το KeyForge θα έχει ένα starter set $40 (λογικά 40 ευρώ σε εμάς) και θα περιλαμβάνει δύο decks, που πάντα θα είναι τα ίδια, δύο random decks και tokens που θα χρειαστείτε για πόντους, κτλ. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΈνα αποκλειστικό σετ Magic: The Gathering για το Comic-Con 2018H Bézier Games ανακοίνωσε το One Night Ultimate Super VillainsΤο Witless Wizards στο Kickstarter

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα