K19: Buzzer beater από τον Αλμυρά, 1-0 ο Άρης τον ΠΑΟΚ και ο τίτλος στον Παναθηναϊκό

Σε ένα ματς, το οποίο είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, οι “κίτρινοι” κατάφεραν να πάρουν το “τρίποντο” και να φτάσουν τους 40 βαθμούς σε 23 ματς, αφήνοντας τον “Δικέφαλο” του Βορρά στους 46 βαθμούς, επίσης σε 23 ματς. Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο γήπεδο “Α. Καραμπουρνιώτης” στην Πυλαία, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή τη φετινή σεζόν. Το γκολ

που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλμυράς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των “κίτρινων”, Κλεάνθης Ευσταθάδης δήλωσε: “Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά βρήκαμε το γκολ στο τέλος. Τη φετινή σεζόν δουλέψαμε πολύ καλά, τα παιδιά βελτιώθηκαν από την αρχή της χρονιάς και η εικόνα μας άλλαξε προς το καλύτερο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, τα παιδιά έχουν μέλλον”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων”, Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε: “Τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω παράπονο, το πρώτο μέρος είχε πολλές φάσεις και θα μπορούσαν οι ομάδες να είχαν σκοράρει, δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος και χάσαμε. Τα περισσότερα παιδιά έχουν βελτιωθεί από πέρσι, και είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε”.

Διαιτητής: Καπρέτσος (Μακεδονία)
Βοηθοι: Τσεχελιδης (Μακεδονία), Πουλαδάκης (Κοζάνης)

Οι συνθέσεις:

Άρης: Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Πάγιος (90’ Κράνιας), Σγουρός (90’ Αλμύρας), Τσαπακίδης (82’Καρυπίδης), Χατζηιωάννου (82’ Τσέρα), Παναγίδης (92’ Βακουφτσής)

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσιακούμης, Τσίκος, Ζίλο, Σμυρλής, Ρουμαντσίεβ, Μπάμπουρας, Καλόγηρος (70΄ Κωττάς), Σπυράκος (70΄ Γκιτέρσος).

Keywords
Τυχαία Θέματα