ΑΕΚ: Ας… παλέψει και ό,τι βγει (vids, pic)

Η ΑΕΚ είναι χωρίς νίκη 13 ματς κόντρα στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Πολλά παιχνίδια και αν τα αναλύσουμε ακόμα περισσότερα, οι 10 ήττες και οι 3 ισοπαλίες δεν είναι καθόλου κολακευτικά αποτελέσματα για την Ένωση.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρό της. Άλλωστε η ευρωπαϊκή

έξοδος όχι μόνο δεν έχει εξασφαλιστεί, αλλά είναι σε κίνδυνο, με την 3η θέση να είναι ο βασικός στόχος για την Ένωση.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και λύσεις για να καλυφθούν τα κενά. Ο Έλληνας προπονητής δούλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα και σε τακτικά κομμάτια, αλλά και στη φυσική κατάσταση προσπαθώντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του.

Δείτε μια διαφορετική συνέντευξη του Τσούμπερ

Ο Οφρυδόπουλος μιλώντας στο Novasports.gr τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστική αμυντικά και να έχει επιθέσεις με περισσότερη ποιότητα εάν θέλει να πετύχει κάτι καλό στο Φάληρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Ελβετό να τονίζει πως η ΑΕΚ δεν φοβάται κανέναν και ότι θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Σεθεωρητικό επίπεδο αυτό, γιατί στην πράξη είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα…

Όπως και να ‘χει, οι παίκτες της ΑΕΚ οφείλουν και για τον κόσμο τους και για τους εαυτούς τους να τα δώσουν όλα και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι φίλοι της Ένωσης, όσο και αν τους πικραίνει και τους δυσαρεστεί μια ήττα, θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια που θα γίνει.

Οι σκέψεις του Οφρυδόπουλου
Keywords
Τυχαία Θέματα