Just Cause 4: Έρχεται νέο DLC

Μαζί με το ανοιξιάτικο update.

H Square Enix ανακοίνωσε το δεύτερο DLC για το Just Cause 4.

Το "Los Demonios" λοιπόν θα φέρει αντιμέτωπο τον Rico Rodriguez με "δαιμονικές δυνάμεις από το αρχαίο παρελθόν", σύμφωνα με την ανακοίνωση των developers.

Με νέα missions, skills and

tools το Los Demonios θα μας συστήσει για άλλη μία φορά το Liberation system που είχε κάνει την εμφάνιση του στο Just Cause 3. Η ανακοίνωση έρχεται μαζί με τα patch notes του Ανοιξιάτικου update, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις.

"Αφού ακούσαμε την κοινότητα αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ένα update το οποίο θα περιέχει τόσο βελτιώσεις όσο και προσθήκες.", είπαν οι developers σε ένα post.

Οι βελτιώσεις λοιπόν αφορούν καλύτερο φωτισμό, ενημερωμένο user interface καθώς επίσης και καινούρια destructible objects.

Το Update είναι ήδη διαθέσιμο ενώ το Los Demonios θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου για όσους αγόρασαν το Gold Edition του παιχνιδιού και στις 2 Ιουλίου για όλους τους υπόλοιπους.

IGN GreeceΠοια παιχνίδια σάρωσαν στις πωλήσεις τον Απρίλιο;Τα καλύτερα παιχνίδια για LANPARTY! - SUPER VOLLEY BLAST (Haikyuu special)Boss Crushers - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα