Δυστυχισμένο έκανε τον Ben Affleck το σενάριο του "The Batman"

Ο χωρισμός ήταν αναμενόμενος.

Μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα ξαναφορέσει τη μάσκα και την κάπα του Batman, ο Ben Affleck μίλησε λίγο παραπάνω για την κατεύθυνση που θα έπαιρνε η ταινία, αν πρωταγωνιστούσε. Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στο IGN, δεν ήξερε τι κατεύθυνση θα έδινε στο σενάριο και αυτό τον έκανε δυστυχισμένο.

"Ήταν μέρος του προβλήματος", εξήγησε ο Affleck. "Δουλεύαμε στο σενάριο, προσπαθούσα να βρω μια άκρη, αλλά δεν ήμουν

αρκετά χαρούμενος με αυτό, την κατεύθυνση που θα έπαιρνε και το αν άξιζε να την κάνουμε, γιατί δεν ήθελα να κάνω μια εκδοχή του χαρακτήρα που δεν θα με ενθουσίαζε, οπότε πραγματικά δεν ξέρω".

Δείτε την πλήρη δήλωση παρακάτω, η οποία ήταν μέρος της συνέντευξης που έδωσε το cast της επερχόμενης ταινίας του Netflix's, "Triple Frontier", το οποίο αποτελείται από τους Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Garrett Hedlund, Charlie Hunnam και Adria Aroja.

H επερχόμενη ταινία του Matt Reeves, "The Batman", στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Affleck, αν παρέμενε στον ρόλο, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρώτα η Warner Bros. είχε ανακοινώσει ότι ο Affleck θα σκηνοθετούσε και θα έγραφε το σενάριο της ταινίας. Έπειτα, ο Reeves ανάλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας, αλλά αποφάσισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε το σενάριο που είχε ξεκινήσει ο Affleck. Αντ' αυτού, σε πρόσφατη δήλωσή του είπε ότι θα δούμε τον Batman ως τον ντετέκτιβ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον χρόνο, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021.

To "Triple Frontier" θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Μαρτίου στο Netflix. Ρίξτε μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες του συνδρομητικού καναλιού, αλλά και στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τις νέες ταινίες που θα δούμε αυτόν τον μήνα.

IGN Greece Ο Ben Affleck τοποθετήθηκε για το μέλλον του ως Batman Αλλάζει ο Batman για τη νέα του ταινία Στο τέλος του έτους θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "The Batman" του Matt Reeves

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα