IGE και IGN Greece στο Athens Metro Mall για το Launch του Fallout 76

Να είστε όλοι εκεί!

Brace yourselves! To Fallout 76 κυκλοφόρησε και η IGE με το IGN Greece σας φέρνουν το Greek Launch Event, στο Athens Metro Mall, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Έτσι, αύριο Παρασκευή και ώρα 09:00 και μεθαύριο Σάββατο,

11:30, θα μπορέσετε να απολαύσετε το νεότερο παιχνίδι της Bethesda, στον ισόγειο χώρο του Athens Metro Mall, έξω από το κατάστημα του Public. Σας περιμένουμε όλους για να παίξουμε Fallout 76 σε κονσόλες Xbox One και να φωτογραφηθούμε με το μοναδικό άγαλμά του Vault Boy.

Η επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού θα γίνει το Σάββατο 17/11 στις 16:00, ενώ όλο το διήμερο θα είναι γεμάτο από αγαπημένους Youtubers, που θα παίξουν και θα διασκεδάσουν μαζί σας, θα μιλήσουν για το παιχνίδι και θα βγάλουν τις πιο τρελές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή και ώρα 13:00 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Lady Cristie, ενώ την ίδια ώρα το Σάββατο θα δείτε τον μοναδικό Lama Games TV. Λίγο αργότερα, στις 15:30, ο Zok θα είναι στο Metro Mall για να μιλήσει μαζί μας για το παιχνίδι, με το IGN Greece να κάνει την παρούσιασή του για το παιχνίδι στις 16:00.

Φυσικά και η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει έτσι, καθώς στο τέλος του διημέρου, θα έχουμε και κλήρωση έκπληξη, για να ευχαριστήσουμε όλους όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

IGN GreeceLeft Alive – “The Survivors” Character TrailerΗ AOC ανακοινώνει τη νέα G2590PX/G2 - G2 Esports Signature Edition gaming οθόνηWillowbrooke Post – Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα