Hall of Fame: Η δεύτερη τάξη του 2021 με Ράσελ, Κούκοτς, Ουέμπερ, Μπος, Πίρς, Ουάλας και Έιντελμαν

Τέσσερις μήνες μετά την είσοδο της πρώτης τάξης του 2021 (Κόμπι Μπράϊαντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Τιμ Ντάνκαν) στο Hall of Fame, το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ονόματα σπουδαίων προσωπικοτήτων στην δεύτερη τάξη της ίδιας χρονιάς. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη,

προκαλώντας καθυστέρηση στην ανακοίνωση και την είσοδο των τάξεων που γίνεται μια φορά κάθε έτος.

Ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου, από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, στο «Hall of Fame», στο Σπρίνγκφιλντ, θα γίνει η τελετή εισόδου του Τόνι Κούκοτς που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, του Ρικ Έιντελμαν, του Κρις Μπος, του Κρις Ουέμπερ, του Πολ Πιρς και του Μπεν Ουάλας (χωρίς να έχει επιλεγεί σε ντράφτ του ΝΒΑ.

«Διπλοθεσίτης» στο μπασκετικό πάνθεον θα γίνει ο Μπιλ Ράσελ, ο οποίος θα έχει δεύτερη θέση στο «Hall of Fame», 46 χρόνια μετά την είσοδο του (1975), ως παίκτης του ΝΒΑ. ο Ράσελ μεγαλούργησε στην δεκαετία του ’50 και του ’60 στο ΝΒΑ και θα γίνει, μόλις, ο πέμπτος στην ιστορία της του ΝΒΑ με την διπλή ιδιότητα.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Ράισντορφ, θα εισάγουν τον Κούκοτς. Ενώ ένας πρώην συμπατριώτης του Κροάτη, ο Βλάντε Ντίβατς θα μιλήσει για τον Ρικ Έιντελμαν.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ θα παρουσιάσει τον Κρις Ουέμπερ, ενώ ο Ρέι Άλεν θα προλογίσει τον Κρις Μπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα