Νέες αφίσες του "Birds of Prey" δείχνουν την Harley Quinn να περνά καλά

Πού είναι η υπόλοιπη ομάδα;

Μια σειρά από αφίσες για την επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros. είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές κύρια πρωταγωνίστρια είναι η Harley Quinn, δηλαδή η γνωστή ηθοποιός Margot Robbie, και την βλέπουμε να περνά καλά.

Δείτε τις παρακάτω:

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Dead Pigs", σκηνοθέτησε την ταινία

στην οποία η Margot Robbie εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός. Ως Harley Quinn αναμένουμε να τη δούμε ξανά στο "The Suicide Squad". Ο σκηνοθέτης του "John Wick", Chad Stahelski, επέβλεψε τα δεύτερα γυρίσματα του επερχόμενου "Birds of Prey". H Christina Hodson, είναι η σεναριογράφος της ταινίας και αποκάλυψε πρόσφατα ότι το "Birds of Prey" θα είναι αυτόνομο και δεν θα συνδέεται σε με το "Suicide Squad" (2016).

Tο λογότυπο του "Birds of Prey" φέρει όλα τα όπλα που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες, όπως δηλαδή τόξα, βαλλίστρες και ρόπαλα, καθώς και το διαμάντι που κλέβει η Cassandra Cain από τον Black Mask, την οποία βρίσκουν οι άλλες τρεις ηρωίδες και αποφασίζουν να προστατέψουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perez ως Renee Montoya, Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ewan McGregor ως Black Mask, Chris Messina ως Victor Zsasz και Ella Jay Basco ως Cassandra Cain.

Το "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020 (ΗΠΑ).

Μέσω της πηγής, μάθαμε ότι το trailer της ταινίας αναμένεται σήμερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να το δείτε πρώτοι.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤην παρανοϊκή πλευρά της Harley Quinn βλέπουμε στη νέα αφίσα του "Birds of Prey"Χωριστούς δρόμους από το "Suicide Squad" θα πάρει το "Birds of Prey"Αέρα "John Wick" θα έχει το "Birds of Prey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα