H Valve διαγράφει λογαριασμούς που εξυμνούσαν τους υπεύθυνους του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία

Πάνω από 100 λογαριασμοί αφαιρέθηκαν.

Λίγες μόλις ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε δύο τεμένη στην Νέα Ζηλανδία, η οποία κόστισε τη ζωή 49 ανθρώπων, η Valve αφαιρεί tributes από αρκετούς χρήστες του Steam προς τον υπεύθυνο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία φαίνεται να έχει αφαιρέσει 100 λογαριασμούς

οι οποίοι επαινούσαν τους τρομοκράτες. Στα προφίλ των λογαριασμών αυτών, σύμφωνα με το Kotaku, είχαν ανεβεί φωτογραφίες των υπόπτων μαζί με screenshots από ένα livestream στο facebook το οποίο έδειχνε το μακελειό. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν τους υπεύθυνους ήρωες ή ακόμα και άγιους και χρησιμοποιούσαν υποτιμητική γλώσσα για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν.

Το Steam πάντως, όπως μας υπενθυμίζει και το pcgamer, είχε αρκετά θέματα με τα διάφορα hate groups κατά καιρούς καθώς η Valve αδυνατούσε να θέσει σε λειτουργία τους κανόνες που η ίδια είχε θεσπίσει.

Το προηγούμενο έτος η Valve είχε ανακοινώσει μία νέα πολιτική που σκόπευε να ακολουθήσει, σύμφωνα με την οποία οποιοδήποτε παιχνίδι θα μπορούσε να ανεβεί στο Steam με σκοπό να πουληθεί με εξαίρεση τα παιχνίδια που ήταν παράνομα ή αποσκοπούσαν στο τρολάρισμα.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece H Valve δεν χαίρεται με την αντιγραφή δεδομένων από την Epic Η Valve παίρνει μέτρα κατά των review bombs Speedrunner του Portal σπάει όλα τα ρεκόρ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα