Νέο 'μπαράζ' αλλαγών ξεκινά για το No Man's Sky

Σε ένα βολικό βαλιτσάκι.

Έγινε επίσημα η ανακοίνωση του No Man's Sky: Beyond, του expansion (αν θέλετε) του παιχνιδιού της Hello Games και το πρώτο του μέρος θα είναι το No Man's Sky Online.

Όπως ανέφερε η developer εταιρεία, Hello Games, το

No Man's Sky: Beyond θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρια για τα PlayStation 4, Xbox One και PC και θα περιέχει 3 σημαντικά updates σε μια "γενική" δωρεάν κυκλοφορία.

Το πρώτο μέρος αυτής της κυκλοφορίας, το οποίο είναι και το μοναδικό γνωστό τμήμα του Beyond, θα είναι το No Man's Sky Online, δηλαδή το online co-op mode του παιχνιδιού.

Το No Man's Sky: Beyond είναι η "μετέπειτα εξέλιξη" του No Man's Sky NEXT, το οποίο κυκλοφόρησε ως η αρχή του multiplayer του παιχνιδιού, θα είναι δωρεάν προς όλους τους παίκτες του No Man's Sky και δεν θα περιέχει microtransactions, όπως ανέφερε και ο Sean Murray.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN Greece To update No Man's Sky NEXT σβήνει τα saves ορισμένων παικτών Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Update του No Man's Sky Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του No Man's Sky στο Xbox One

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα