H Ubisoft διδάσκει τους παίκτες προγραμματισμό με νέο Rabbids παιχνίδι

Κάντε καθαριότητα με κώδικα.

Ένα νέο παιχνίδι Rabbids από την Ubisoft, διδάσκει τους παίκτες τα βασικά του προγραμματισμού, εντελώς δωρεάν.

Διαθέσιμο μέσω του Uplay, το Rabbids Coding διδάσκει προγραμματισμό, loops και conditions, σε 32 levels. Ουσιαστικά αποτελεί μια σειρά από παζλ: Τα Rabbids έχουν καταλάβει το διαστημόπλοιό σας, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κώδικα στο λειτουργικό σύστημα του πλοίου, για να μπορέσετε να τα ξεφορτωθείτε.

Το

Rabbids Coding διδάσκει επίσης τη σημασία του συνοπτικού προγραμματισμού, ενθαρρύνοντας τους παίκτες να διατηρούν τις ακολουθίες τους σύντομες και αποτελεσματικές.

Ενώ το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω, η Ubisoft Montreal τονίζει επίσης ότι μπορεί να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τους ενήλικες που θέλουν να έχουν μια μικρή επαφή με τον κώδικα.

"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εκμάθηση νέων τεχνικών δεξιοτήτων και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το Rabbids Coding ως εκπαιδευτικό εργαλείο για όλες τις ηλικίες", δήλωσε Olivier Palmieri σε δήλωση Τύπου.

Η Ubisoft είναι ένας από τους λίγους μεγάλους δημιουργούς παιχνιδιών που ασχολείται με τις εμπειρίες "edutainment", δηλαδή παιχνίδια που διδάσκουν τις ικανότητες ή τη γνώση με διασκεδαστικούς τρόπους. Μία από τις πιο υψηλού προφίλ προσπάθειες είναι το Assassins Creed Discovery Tours, όπου οι παίκτες παίρνουν μαθήματα ιστορίας μέσα από αρχαίες πόλεις. Η Ubisoft συνεργάστηκε επίσης πρόσφατα με το Πανεπιστήμιο Concordia για να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό μάθημα που ονομάζεται "Odyssey Game Creator's", το οποίο διδάσκει την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών μέσα σε ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στη φεουδαρχική Ιαπωνία.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Η NHS ανοίγει κλινική για την εξάρτηση στα Games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα