H Square Enix ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3

Ήταν καιρός.

Ήταν επιτέλους καιρός να ολοκληρώσει η Square Enix το Kingdom Hearts III και η μεγάλη ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter σήμερα.

"Είμαι περήφανος που σας ανακοινώνω μια εκτενή έκδοση του trailer, που παίζει εδώ και καιρό στα σινεμά

της Βόρειας Αμερικής. Και μαντέψτε! Επιτέλους ολοκληρώθηκε την ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3!". "Αν δεν είχατε ακόμα την ευκαιρία, τότε είναι μια καλή στιγμή να παίξετε τα 1.5+2.5 & 2.8. Τα λέμε τον επόμενο μήνα!"

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ, στο οποίο αναφέρεται ο Nomura, βλέπουμε τους Sora, Donald, Goofy και πολλούς περισσότερους, ενάντια σε διάφορους ήρωες και villains της Disney.

Οι fans περιμένουν πολύ καιρό για να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει το Kingdom Hearts 3. Το Kingdom Hearts 2 κλείνει τώρα 14 χρόνια, ακόμα κι αν η Square κυκλοφόρησε πολλαπλά spinoffs, remasters και άλλα από τότε. Στις 25 Ιανουαρίου 2019, οι ιδιοκτήτες του PlayStation 4 και του Xbox One θα μπορέσουν τελικά να αγοράσουν το sequel.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑποκαλύφθηκαν νέα screenshots από το Kingdom Hearts 3Συνεργασία με υπογραφή του Skrillex θα αποτελεί το Opening Theme Song του Kingdom Hearts IIIΤο Box Art του Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα