H Riot προσλαμβάνει την πρώτη Chief Diversity Officer

Και το όνομα αυτής... Angela Roseboro.

H Angela Roseboro, πρώην Head of Diversity του Dropbox, αναλαμβάνει Chief Diversity Officer στη Riot Games.

H απόφαση αυτή της εταιρείας έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με τις διακρίσεις που υφίστανται οι εργαζόμενες στη Riot.

Στόχος της είναι να εξασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως φύλου, ενώ ταυτόχρονα θα καθοδηγεί και την ομάδα προσλήψεων της εταιρείας.

"Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς φανταστικούς Rioters, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ευημερίας και συνεργατικότητας εντός των τειχών της εταιρείας. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα γίνω μέλος αυτής της εταιρείας", είπε μεταξύ άλλων η Roseboro, σύμφωνα με το pcgamer. "Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά μου και να διασφαλίσω ότι η κοινότητα μας θα αποδέχεται τη μοναδικότητα του καθενός."

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Riot δήλωσε ότι έχει αρχίσει να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για την εξάλειψη των περιστατικών που έχουν προκύψει μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα ερευνά καινούργια παράπονα, τα οποία αφορούν τις διακρίσεις λόγω φύλου.

Ένα είναι σίγουρο πάντως, η Roseboro έχει αρκετή δουλειά να κάνει.

IGN GreeceΈρχονται Dinosaur Druids στο Battle for AzerothPower Rangers: Battle for the Grid - Rise of Drakkon TrailerBρείτε τους παλιούς σας φίλους από το Vanilla Warcraft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα