Επτά εκτός, δύο εντός στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός πάει στην Τρίπολη με σκοπό τη νίκη που ενδέχεται να τον ανεβάσει ακόμα και στην έκτη θέση της βαθμολογίας και φυσικά να τον κάνει να εξασφαλίσει επί της ουσίας της παραμονή από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, ώστε να κοιτάξει ψηλότερα.

Για το ματς αυτό όμως ο Έλληνας τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές. Τα δύο πιο πρόσφατα προβλήματα είναι αυτά των Μανά (ενόχληση στο δικέφαλο) και Τσοκάνη (αιμάτωμα στο μετατάρσιο) τα οποία ήρθαν να προστεθούν στους Καμαρά και Γιαννιώτη οι οποίοι χάνουν τη χρονιά.

Συν τοις άλλοις εκτός αποστολής έμειναν
και οι ανέτοιμοι Κυριακίδης και Λιάβας, ενώ γνωστή ήταν η απουσία του Ντίας ο οποίος θα εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Στα θετικά για τον Τραϊανό Δέλλα οι επιστροφές των Μαρινάκη και Μαλή οι οποίοι δίνουν δύο λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στην αποστολή της ομάδας για την Τρίπολη όπου αύριο (ώρα 19.30) αντιμετωπίζει τον Αστέρα, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Μοράρ, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Πάουλο, Γκούγκα, Βασιλούδης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μπελεβώνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα