H Quantic Dream φέρνει κορυφαία παιχνίδια της στο Epic Store

Όλα τα πρώην exclusive του PlayStation έρχονται στο PC.

Η Quantic Dream έκλεισε συμφωνία με την Epic και έτσι όλα τα PS exclusives της εταιρείας θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Epic Store.

Αυτά δεν είναι άλλα από τα Heavy Rain, Beyond: Two

Souls και Detroit: Become Human, τα οποία θα εμφανιστούν ως αποκλειστικότητες στο Epic Store.

Ο ένας εκ των CEO της Quantic, Guillaume de Fondaumiere, είπε μάλιστα ότι τα παιχνίδια θα έρθουν αλλαγμένα στο PC. Δεν έκανε, ωστόσο, καμία αναφορά σχετικά με το τι θα αφορούν οι αλλαγές αυτές. Αντίθετα, φρόντισε να τονίσει ότι αργότερα μέσα στο έτος θα συζητηθούν κυρίως λεπτομέρειες που θα αφορούν τις διαφορές που θα έχει η χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού σε σχέση με το χειριστήριο.

Ο de Fondaumiere τόνισε επίσης ότι αν κα τα παιχνίδια αυτά παύουν πλέον να είναι exclusives της Sony, αυτό δεν σημαίνει ότι η Sony δεν παραμένει να είναι ένας από τους συνεργάτες με τους οποίους η εταιρεία έχει άριστες σχέσεις.

Ο Steve Allison, διευθυντής του Epic Store, είπε ότι η εταιρεία είναι φοβερά χαρούμενη με τη συνεργασία της με την Quantic λέγοντας ότι τα παιχνίδια αυτά θα λάμψουν στο PC.

H αλήθεια πάντως είναι ότι η Epic έχει προσπαθήσει αρκετά προκειμένου να φέρει αποκλειστικότητες στο Store της και ο Allison δήλωσε ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει το κάθε exclusive σαν μία καινούρια εταιρική σχέση η οποία θα της ανοίξει νέους δρόμους.

"Τα exclusive μας επιλέγονται από μία ομάδα η οποία έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει ποικιλία πολύ δυνατών τίτλων που θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό παικτών."

Η συνεργασία αυτή είναι ένα βήμα της Quantic προς τη νέα κατεύθυνση που αποφάσισε να πάρει νωρίτερα μέσα στο χρόνο και η οποία θέλει την εταιρεία να μην εκδίδει exclusives μόνο για το PlayStation αλλά να επεκτείνεται και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Quantic η πρόταση που τους έκανε η Epic φάνηκε ιδιαίτερα δελεαστική για να ξεκινήσουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας.

Ο de Fondaumiere μάλιστα τόνισε ότι τα exclusives τους θα ανεβάσουν το προφίλ του Epic Store.

"Αν και νέο στο χώρο, το Epic Store έχει ήδη μαζέψει αρκετούς χρήστες και κάθε νέο exclusive που φέρνει θα φέρνει όλο και περισσότερη αναγνωρισιμότητα στην κοινότητα. Η επιμέλεια τους θα επιτρέψει στα παιχνίδια μας να σταθούν δίπλα σε άλλους πολύ δυνατούς τίτλους ενώ ο επιλεκτικός τους κατάλογος θα φέρει μεγαλύτερο κοινό στοα παιχνίδια μας, κυρίως κατά την πρώτη τους κυκλοφορία."

Η συμφωνία θα διαρκέσει για ένα χρόνο για το κάθε παιχνίδι. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τις δύο εταιρείες στο GDC 2019.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΓια τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητέςTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουH Google αποκάλυψε ένα First-Party Game Studio για την Stadia με την Jade Raymond

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα