H Nintendo ανακοίνωσε το Ring Fit Adventure

Άθληση στο σπίτι.

Η Nintendo αποκάλυψε επιτέλους τι είναι το Ring-Con χειριστήριο, για το οποίο έκανε νύξεις πριν λίγο καιρό. Ένα νέο παιχνίδι άθλησης, ονόματι Ring Fit Adventure, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Το Ring Fit Adventure

μεταφράζει τις σωματικές ασκήσεις στις κινήσεις του παιχνιδιού και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε 20 διαφορετικούς κόσμους. Η περιπέτεια περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τρέξιμο, hovering και rafting. Το ταξίδι είναι γεμάτο με εχθρικές συναντήσεις και οι παίκτες μπορούν να επιτεθούν και να αμυνθούν, χρησιμοποιώντας 40 διαφορετικές "fit skills", οι οποίες απαιτούν από εσάς να χρησιμοποιείτε τα χέρια, τα πόδια, τους κοιλιακούς σας, ακόμα και στάσεις γιόγκα. Ως εκ τούτου, κάθε quest είναι ένα κομμάτι άσκησης.

Παράλληλα με το Adventure More, έρχεται και Quick Play mode, για short-burst gameplay, ή τα Simple και Sets, που εστιάζουν στην πλευρά άσκησης του παιχνιδιού. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση συγκεκριμένων σημείων, όπως τα πόδια, τους ώμους ή τον κορμό. Οι υψηλές βαθμολογίες και τα προσωπικά ρεκόρ μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν, για να βοηθήσουν στη διαχείριση των προσωπικών σας στόχων γυμναστικής.

Το ίδιο το Ring-Con δουλεύει, τοποθετώντας ένα Joy-Con σε αυτό. Το δεύτερο Joy-Con συνδέεται στη συνέχεια με μια ζώνη ποδιού, που χρησιμοποιείται για τρέξιμο.

"Είναι στο DNA της Νintendo να συνεχίσει να σκέφτεται νέους τρόπους για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες και να βάλει χαμόγελα στα πρόσωπά τους και το Ring Fit Adventure για το Nintendo Switch είναι ένα νέο είδος παιχνιδιού, όπου το γυμναστήριο συναντά την περιπέτεια", δήλωσε ο Stephan Bole, Πρόεδρος της Nintendo of Europe. "Ελπίζω ότι μόλις οι παίκτες κρατήσουν το Ring-Con, βάλουν το Strap για το πόδι και αρχίσουν να παίζουν θα βυθιστούν σε ένα ταξίδι, που θα τους ωθήσει να επιστρέψουν και να διασκεδάζουν καθημερινά".

Ως παιχνίδι φυσικής κατάστασης, η πρόθεση του Ring Fit Adventure είναι να γίνει μέρος του προγράμματος άθλησης των παικτών. Για να βοηθήσει στην παρακολούθηση και τη βελτίωση, το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ποικιλία από skill settings, που μπορούν να προσαρμοστούν με την πάροδο του χρόνου, ώστε να ταιριάζουν με το τρέχον επίπεδο ικανότητας.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Nintendo κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για νέα Joy-ConΗ Nintendo κάνει νύξεις για 'νέα εμπειρία' στο Nintendo SwitchSNES παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα