H Limited Edition του Ghoulboy έρχεται τον Μάρτιο

Θα διατεθεί αποκλειστικά μέσω του Playasia για PS4 και PS Vita.

Η Eastasiasoft Limited ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας limited physical έκδοσης για το Ghoulboy, η οποία θα διατεθεί στον Μάρτιο στα PS4 και PS Vita. To Ghoulboy - Dark Sword of Goblin αναπτύχθηκε

από τον Serkan Bakar και κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου 2017 στο Steam. Υπεύθυνη για την μεταφορά του στις κονσόλες, αλλά και για την ψηφιακή κυκλοφορία του είναι η Dolores Entertainment.

To Ghoulboy είναι ένα Action/Platformer retro αισθητικής που παραπέμπει σε τίτλους, όπως το Castlevania και το Ghouls 'n Ghosts. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το gameplay του στο παρακάτω τρέιλερ:

H physical έκδοσή του θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (1000 σε κάθε πλατφόρμα) και θα κοστίζει 31.52€ (στην τιμή περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά) μέσω του Playasia. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 14 Φεβρουαρίου.

To Ghoulboy Limited Edition περιλαμβάνει τα εξής:
- Ανάγλυφο Collector's box
- Εγχειρίδιο οδηγιών
- Το soundtrack του παιχνιδιού σε CD
- Ένα region free blu-ray ή cartridge ανάλογα με το format
- Αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας

IGN GreeceΗ ΕΑ δουλεύει σε καινούργια Need For Speed και Plants vs Zombies παιχνίδιαΑνακοινώθηκε το Groundhog Day: Like Father Like Son για VRΤο Game Store της Epic δεν είναι έτοιμο για μεγάλα παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα