Ντι... Μαγεία πρόκρισης για την Παρί στο Μάντσεστερ!

Εξαιρετική εμφάνιση σε μεγάλη διάρκεια αγώνα, ιδανική τακτική προσέγγιση στο ματς, δυο ασίστ ο μέγας (αν και αποδοκιμαζόμενος από το κοινό της παλιάς του ομάδας) Ντι Μαρία και νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά με 2-0 για την χωρίς Νεϊμάρ, Καβάνι και Μενιέ Παρί στο Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ είχε κορυφαίο τον τερματαφύλακά της Ντε Χεα και θα πάει 6 Μαρτίου στο Παρίσι για το θαύμα. Χάθηκε η ομάδα του Σόλσκιερ στο δεύτερο μέρος.

Γρήγορος ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ πίεσε ψηλά, η Παρί όμως είχε
κλασική φάση με τον Εμπαπέ, μοναδική στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε και η Παρί που είχε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες στον αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κιμπεμπέ στο 53’ για να κάνει το 2-0 με τον Εμπαπέ στο 60' (δυο ασίστ ο Ντι Μαρία) και να κυριαρχήσει πλήρως στο ματς, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Κόκκινη κάρτα ο Πογκμπά στο 89'.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: (4-3-3): Ντε Χέα, Γιάνγκ, Mπαγί, Λίντελοφ, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (45+4’ Σάντσες), Ράσφορντ (Λουκάκου 84'), Μαρσιάλ (Μάτα 45’)
Απόντες: Βαλένσια, Νταρμιάν

Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-3-1): Μπουφόν, Κέχρερ, Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Βεράτι (75' Παρέδες), Μαρκίνιος, Αλβες, Ντράξλερ, Ντι Μαρία (Νταγκμπά 81'), Εμπαπέ
Απόντες: Νεϊμάρ, Καβάνι, Μενιέ
Keywords
Τυχαία Θέματα