H Jasmine και ο Aladdin τραγουδούν για το φεγγάρι σε διαγραμμένη σκηνή

Στις 23 Σεπτεμβρίου η ταινία θα κυκλοφορήσει σε DVD.

Μια διαγραμμένη σκηνή που φέρει την Jasmine και τον Aladdin να τραγουδούν είδε το φως της δημοσιότητας σχεδόν έναν μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας σε DVD (23 Σεπτεμβρίου).

Στην εν λόγω

σκηνή οι δύο χαρακτήρες ερμηνεύουν το τραγούδι "Desert Moon". Δείτε το παρακάτω (μέσω FlickeringMyth):

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Guy Ritchie και πρωταγωνιστές οι Naomi Scott ως Jasmine, Mena Massoud ως Aladdin και Will Smith ως Genie. Άλλα μέλη του cast είναι οι Marwan Kenzari ως Jafar, Billy Magnussen ως Prince Anders και ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του Jafar, Hakim.

Ο John August επιμελείται της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με τον Dan Lin. Η Vanessa Taylor ανέλαβε να δώσει νέα κατεύθυνση στο σενάριο των Ritchie και John August, βασισμένο στο παραμύθι "Χίλιες και μία νύχτες" και στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney (1992). Οι εθνικότητες των χαρακτήρων παρέμειναν ως έχουν για να υπάρχει ποικιλομορφία στο cast και να γίνει "μια ταινία αυθεντική στον κόσμο".

Νέα τραγούδια ακούστηκαν στην ταινία, μεταξύ άλλων ένα ντουέτο των Jasmine και Aladdin, το οποίο συνέθεσαν οι Benj Pasek και Justin Paul (La La Land), οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί με τον αρχικό συνθέτη της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Alan Menken.

Το live-action remake ξεπέρασε το $1 δισ. στο παγκόσμιο box office.και έβαλε σε σκέψεις την Disney για sequel.

Διαβάστε το review μας για το live-action "Aladdin" και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΤο "Aladdin" ξεπερνά το $1 δισ.Με το μαγικό του χαλί προσγειώνεται στην κορυφή του box office το "Aladdin"Aladdin Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα