H EA παρέχει 1 εκατομμύριο δολάρια στα θύματα της επίθεσης του Jacksonville

Πολύ σωστή κίνηση.

Η EA ανακοίνωσε ότι ιδρύει το Jacksonville Tribute - μια πρωτοβουλία συλλογής κεφαλαίων για την υποστήριξη των θυμάτων της επίθεσης της περασμένης Κυριακής σε ένα Madden τουρνουά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Κάνοντας την ανακοίνωση μέσω Twitter, η EA υποσχέθηκε να ξεκινήσει το ταμείο με δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων και θα πάρει την πρωτοβουλία να επιτρέψει στους πολίτες να συνεισφέρουν. Όλα τα έσοδα από το ταμείο θα προορίζονται για την υποστήριξη των θυμάτων της επίθεσης, καθώς και των οικογενειών των

Taylor Robinson και Elijah Clayton, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους.

pic.twitter.com/WL9dP62AtB

Electronic Arts (@EA) 30 Αυγούστου 2018

Η EA έχει προγραμματίσει επίσης livestream την επόμενη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, δεσμεύοντας να φέρει την κοινότητα μαζί μέσα από το "ένωση στο παιχνίδι".


Η EA έχει υποσχεθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά τόσο με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων όσο και για το livestream "πολύ σύντομα".

Το περιστατικό της περασμένης Κυριακής, στο οποίο ένας συμμετέχοντας στο τουρνουά Madden άρχισε να πυροβολεί τους άλλους συμμετέχοντες, οδήγησε σε υποστήριξη των θυμάτων στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και στην προσεκτική εξέταση της ασφάλειας για τέτοια γεγονότα. Οι διοργανωτές του επικείμενου PAX West επιβεβαίωσαν ότι έχουν αυξήσει τόσο την ιδιωτική ασφάλεια όσο και την επιβολή του νόμου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΈνοπλη επίθεση σε τουρνουά στην ΦλόρινταMadden NFL 19 - Antonio Brown Cover Athlete TrailerE3 2018: Έρχεται το Madden NFL στο PC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα