Ζαμπίδης για Γιαμαμότο: "Εύχομαι να βγεις νικητής"

Ο σπουδαίος Ιάπωνας Κιντ Μαμαμότο δίνει την σπουδαιότερη μ΄χη της ζωής του, αυτή κατά του καρκίνου. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με ανάρτησή του στο instagram εύχεται στον συναθλητή του να καταφέρει να βγει νικητής από το ρινγκ της ζωής.
Συγκεκριμένα ο Iron Mike γράφει:
"Ο φίλος και συναθλητής μου Kid Yamamoto, ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους αθλητές της κατηγορίας παγκοσμίως, παλεύει με έναν πολύ "δυνατό αντίπαλο" όπως ο καρκίνος.
Segoe UI", Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Εύχομαι και προσεύχομαι να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ και να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή.
Kid συνέχισε την δυνατή μάχη και βγες νικητής, όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις."

Ο φίλος και συναθλητής μου Kid Yamamoto, ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους αθλητές της κατηγορίας παγκοσμίως, παλεύει με έναν πολύ "δυνατό αντίπαλο" όπως ο καρκίνος. Εύχομαι και προσεύχομαι να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ και να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή. Kid συνέχισε την δυνατή μάχη και βγες νικητής, όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις. -------------------- My friend and fellow athlete Kid Yamamoto, one of the world's greatest and strongest athletes, is fighting against a very "strong opponent" like cancer. I wish and pray that he will be able to knock out cancer and return to his normal life. Kid continue the strong battle and win like only YOU know. #kidyamamoto #staystrong #alwaysafighter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις 30 Αύγ, 2018 στις 3:44 πμ PDT

Keywords
Αναζητήσεις
κιντ γιαμαμοτο
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Ζαμπίδης, Γιαμαμότο, Εύχομαι,zabidis, giamamoto, efchomai