H Double Fine Productions έγινε μέρος του Xbox Games Studios - E3 2019

Ο Tim Schafer με όλη την παρέα του!

Στην παρουσίαση του Xbox στην E3 2019,ο διευθυντής του Xbox Games Studios, Matt Booty, ανακοίνωσε πως ο Tim Schafer και η Double Fine Productions θα μπουν στην οικογένεια του Xbox ως μέρος του

Xbox Game Studios.

As you may have heard from the @Xbox E3 briefing moments ago, Double Fine is joining Xbox Game Studios! How did this come about? let’s ask @timoflegend … pic.twitter.com/n6EACVo7OZ

Double Fine (@DoubleFine) June 9, 2019

Αυτή η είδηση συνοδεύονταν από ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Psychoneuts 2 από την Double Fine, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του.

Σε ένα βίντεο που απευθύνεται στους φανς της Double Fine, ο ιδρυτής Tim Schafer και η ομάδα εξηγούσε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τους υποστηρικτές του Psychonauts 2 και δεν θα αλλάξει καμία από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις του.

Ωστόσο, η Double Fine θα επικεντρωθεί στο Xbox Game Pass και το PC, δημιουργώντας ταυτόχρονα παιχνίδια που ήταν γνωστά και αγαπημένα από τότε που ιδρύθηκε η εταιρία το 2000.

To Rad, ένα άλλο παιχνίδι της Double Fine, θα μείνει επίσης στην πορεία του και θα αναπτυχθεί με τη βοήθεια της Bandai Namco και θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Double Fine εντάσσεται σε μια αναπτυσσόμενη οικογένεια στούντιο που ανήκουν στο Xbox Games Studios, συμπεριλαμβανομένων των 343 Industries, The Coalition, Compulsion Games, The Initiative, inXile Entertainment, Minecraft (Mojang), Ninja Theory, Obsidian Entertainment, Playground Games, Rare, Turn 10 Studios, Undead Labs και Global Publishing της Microsoft.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceE3 2019: Ανακοινώθηκε το Crossfire XE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020E3 2019: 'Διπλό ταμπλό' για το Xbox Game Pass

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα